"MOJ DOM JE SADA AMERIKA" Princ Hari zapanjio Britance izjavom, a na pitanje o Vilijamu i Čarlsu NIJE HTEO da odgovori

Princ Hari mesecima priča kako mu ništa ne treba od kraljevske porodice, a poslednjom izjavom je to i dokazao.

Shutterstock

Šokantni intervjuu koji je princ Hari dao američkoj televiziji NBC zanemeo je britansku javnost koja već danima bruji o njegovim neočekivanim izjavama.

Princ Hari je u razgovoru otkrio detalje koji se zasigurno neće dopasti kraljevskoj porodici, a jedna od njih je i ta da Britaniju više ne doživljava kao svoj dom.

"Znate, dom je za mene, u ovom trenutku, Amerika. Tako se osećam. Dočekani smo raširenih ruku u Santa Barbari, i tamo imamo fantastičnu zajednicu", rekao je Hari, istakavši da najverovatnije neće prisustvovati proslavi jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II u junu u Londonu.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako je ovo mnoge začudilo, vrlo brzo su se prisetili da ni kraljica Elizabeta II nije pristustvovala krštenju Harijeve i Meganine ćerke.

On je dodao i da ima "zaista posebnu vezu" sa svojom bakom i da sa njom "može da razgovara o svemu". Na pitanje šta je najbolje kod Elizabete, on je odgovorio:

"Njen smisao za humor i njena sposobnost da vidi humor u toliko različitih stvari. Imamo zaista poseban odnos. Pričamo o stvarima o kojima ona ne može da priča ni sa kim drugim, tako da je to oslobađajuće za nju. Ali mislim da... posle određenih godina ti dosade rođendani".

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Vojvodu su upitali i da li mu nedostaju otac Čarls, s kojim nije u najsjanijim odnosima, i brat Vilijam, ali je on vešto izbegao da odgovori otvoreno na ovo pitanje.

"Sada sam fokusiran na ovo takmičenje (Invictus igre čiji je osnivač) i ove porodice i dajem sve što mogu, 120 posto sebe, da se uverim da će imati iskustvo svog života. To je moj fokus ovde. A kada odem odavde (iz Holandije) vraćam se i preusmeravam fokus na svoju porodicu, koja mi sada veoma nedostaje", istakao je.

pritnscreen/youtube 

Ovo pitanje odlično se nadovezalo na sledeće, a to je kako vojvoda od Saseksa podnosi činjenicu da ima novi fokus, novo središte, drugačiji život...

"Mislim da je moj fokus isti. I sa stanovištva moje žene. Za nas dvoje, ovo je život za koji je potpisala i posvećeni smo tome da ovo uvek radimo zajedno, kao par. Zbog okolnosti, sada smo taj zadatak prebacili u SAD, ali nastavićemo da radimo ono što smo radili i ranije. Dakle, za nas se ništa nije promenilo u tom pogledu", zaključio je on.

Shuterstock, Shutterstock princ Hari i Megan Markl decu odgajaju daleko od kraljevskih pravila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!