BIVŠA MU ZABILA NOŽ U LEĐA: Nesuđena princeza se porodila u tajnosti, a sad se ispostavilo da je otac bebe Harijev drug

Od kako se pojavila vest da se Harijeva bivša devojka Čelsi Dejvi porodila, mnogi su se pitali ko je otac bebe.

David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda je princu Hariju Megan Markl ljubav života, ali mnogi se sećaju da je pre braka sa njom voleo Čelsi Dejvi sa kojom je bio u vezi nekoliko godina.

Koliko je njihov odnos bio ozbiljan svedoči i to što su mnogi bili ubeđeni da će par stati pred oltar, međutim, to se nije desilo.

Lepa plavuša kasnije je objašnjavala da nije mogla da podnese pritisak javnosti, kao i to što su je paparaci pratili u stopu, čak i godinama nakon raskida sa Harijem.

"Da, bilo je naporno. Bilo je previše, zastrašujuće i neprijatno. Doživljavala sam to vrlo teško kada je neka situacija bila loša. Nisam mogla da se nosim sa tim. Bila sam mlada, htela sam da budem obično dete i za mene, to je bilo užasno", rekla je posle raskida.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, priča se nije završila samo na tome što su se razišli. Malo nakon raskida pojavile su se priče da je Harija uznemiravala pozivima i porukama kojih je bilo na stotine dhnevno. Tako je princ ispao "dobrica", a Čelsi "negativac", te kada je nedugo potom ušao u vezu sa Megan, niko nije ni pomislio da je na Marklovu bacio oko zapravo dok je još uvek zvanično bio u vezi.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, kasnije se ispostavilo da je u pitanju laž, te da Čelsi nikad nije uznemiravala Harija, a na videlo su izašla i durga brojna neverstva. U godinama koje slede, ona se trudila da život vodi povučeno, te se o njenim partnerima, i uopšteno, ljubavnom životu, nije znalo ništa.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zato i ne čudi što je vest da se porodila toliko odjeknula u medijima, s obzirom da se nije znalo ni da ima nekog. Međutim, iako isprva nije bilo poznato ko je otac deteta, sada se konačno saznalo da je u pitanju uspešan biznismen i vlasnik lanaca hotela Sem Katmor-Skot (37) koji je, gle čuda, bio Harijev dobar drug na koledžu, piše Daily Mail.

Sem i Čelsi navodno žive zajedno već neko vreme, a da priča nije bez pokrića svedoči i jedna fotografija koju je Čelsi podelila na svojim storijima na kojoj šeta njegove pse na plaži.

Inače, Sem je brat Džeka Katmora-Skota (34), talentovanog glumca najpoznatijeg po ulozi u Oskarom nagrađenom filmu "Tenet", kao i po popularnoj televizijskoj seriji "Deception".

Sada se spominje i da su se Sem i Čelsi i venčali u tajnosti, ali te informacije nisu potvrđene. Uspešan hotelijer poseduje sopstveni dvorac i imanje u Bakinhemširu, kao i u južnoj Francuskoj, tako da se u Britaniji piše da je njegovo bogatstvo zapravo i veće od Harijevog, kao i da je Čelsi posle svih poniženja koje je prošla tokom veze sa princem konačno upala "kašika u med", a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Čelsi Dejvi, bivša je devojka princa Harija koja je umalo postala britanska princeza.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!