KAMILA JE DECENIJAMA ČEKALA DA ČARLS POSTANE NJEN: Princezi Dajani je uništila brak i zbog toga je mnogi i dalje ne vole

Javna je tajna da je princ Čarls godinama varao pokojnu princezu Dajanu s Kamilom Parker.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Kraljica Elizabeta II preminula je juče u 96. godini života. Bila je monarh 15 kraljevskih zemalja Komonvelta i vrhovni poglavar Crkve Engleske.

Kraljica Elizabeta II je ove godine proslavila platinasti jubilej - 70 godina vladavine, a na slavlju koje je održano u junu ove godine zabeleženo je jedno od njenih poslednjih javnih pojavljivanja. Tim povodom napisala je pismo u kojem je istakla da bi volela da, kada njen sin, princ Čarls (73) postane kralj, Kamila (74) bude poznata kao kraljica.

Kamila i Čarls venčali su se 2005. i plan je bio da Kamila bude samo princeza, ali očito je Elizabeta imala svoje razloge zašto je promenila odluku.

Bilo kako bilo, u fokus javnosti ponovo je došla vojvotkinja Kornvela, koja nije baš najomiljenija jer je razorila brak Ledi Dajana i princa Čarlsa.

Royalty / Rainbird / Profimedia 

Šuškalo se da je Kamila bila u vezi s princem dok je bio u braku s Ledi Di, a krajem 1992. su mediji objavili transkript tajnih Čarlsovih razgovora s Kamilom, što je bio konkretan dokaz da se brak miljenice nacije raspada.

Dajana je pokušala da se ubije, a kad u tome nije uspela, odlučila je da se razvede. Čarlsu je, doduše, dala još jednu šansu, a uslov je bio da prestane da se viđa s Kamilom, na šta on nije pristao. Tada su počeli da žive odvojeno.

Shutterstock 

Čarls je zavoleo Kamilu 70-ih godina prošlog veka. Čekala ga je godinama i zbog njega je istrpela i prezir i osudu Britanaca i sveta, a onda su se konačno 2005. venčali. Ljubav traje i danas.

Kamila se brzo sprijateljila s članovima britanske kraljevske porodice, a posebno s Kejt Midlton (40). Mnogi joj nisu oprostili to što je Dajana zbog nje patila, ali barem su dokazali, ističu oni koji su upoznati u događaje s dvora, da je to bila ljubav za koju se isplatilo boriti.

Shutterstock 

Nije tajna da je Kamila Parker jedina žena koju je princ Čarls istinski voleo.

Ledi Dajana je to znala i svojevremeno se čak žalila i kraljici koja je pokušala da urazumi sina, ali bezuspešno. Kasnije su oboje imali brojne afere koje su samo dovele do razvoda i naravno, širom otvorenih vrata da Čarls učini Kamilu i zvaničnom suprugom.

Photoshot / Avalon / Profimedia, VINCENT AMALVY / AFP / Profimedia Princeza Dajana i princ Čarls.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!