NINA JE BILA NAJLEPŠA ŽENA DOK JE OPERACIJE I LJUBAVNA AGONIJA NISU UNIŠTILE: Ljudi se krste kada vide slike iz mladosti

Nina Morić pre brojnih plastičnih operacija kojima se podrvrgla bila je prirodna lepotica, od koje danas nije ostalo ništa.

Mimmo Carriero / IPA / PA Images / Profimedia

Kontroverzna hrvatska manekenka Nina Morić iza sebe ima buran i turbulentan život! Godine 1996. manekenka zauzela je treće mesto na izboru lepote 'Elite model look' u Francuskoj, a to joj je ujedno bila i odskočna daska u karijeri.

Tri godine nakon pojavila se u spotu planetarno popularnog pevača Rikija Martina za pesmu 'Livin La Vida Loca'.

Zanimljivo je to da je pevač tada rekao da je upravo Nina 'san svakog muškarca'. A kako i ne bi bila kada je tada važila za jednu od najepših žena.

Nažalost, ispod jepog lica krila se tužna prošlost, a otvoreno je svojevremeno pričala i o teškom detinjstvu. Ipak, sreća joj se nasmejala barem kada je reč o karijeri, pa je nakon dolaska u Milano dobila brojne poslovne ponude - od modnih revija pa sve do voditeljskih angažmana.

Naravno, godinama unazad mediji nisu samo pisali o njenoj manekenskoj karijeri već i burnom ljubavnom životu, ali i lošim estetskih zahvatima. Najpoznatija ljubavna veza bila je svakako ona s Fabriciom Koronom s kojim ima sina Karlosa.

Instagram 

Pevačica i kontroverzni papparaco su se i nakon razvoda nekoliko puta mirili i ponovo rastajali, a činilo se da je konačan kraj došao 2009. godine kada je Fabricio prvo prevario, a zatim i ostavio Ninu zbog argentinske manekenke Belen Rodrigiez, s kojom je romansu navodno započeo još 2007. godine.

Fabricio je često na ružan način komentarisao svoju bivšu suprugu, nazivao je lošom majkom, zavisnicom o drogama i slično, a isto se tako se prema njoj ponašala i njegova porodica.

Bila je tu i mučna bitka za starateljstvo nad sinom, a manekenka jedno vreme nije mogla ni da viđa svog sina, osim u strogo kontrolisanim uslovima.

Nina je pre par godina u intervjuu za italijanski magazin, pričala je šta ju je navelo da promeni svoj lični opis.

- Moj bivši muž nabio mi je brojne komplekse zbog fizičkog izgleda, zato sam se toliko puta podvrgla operacijama, rekla je tada Nina Morić.

Montingelli Massimiliano/ Trovati Stefano / SGP / Profimedia 

Od njene stare lepote gotovo da nije ništa ostalo, a zbog svog izgleda, manekenka je često predmet podsmevanja na društvenim mrežama.

Zbog izobličenog izgleda porede je sa Majklom Džeksonom i crtanim likom "Mrtva mlada".

Danas je manekenka navodno u srećnoj vezi s estetskim hirurgom Karlom Galatom. Iako službene potvrde još uvek nema, oboje na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije. 

Pored operacija, Nina je tokom poslednjih nekoliko godina razvila ljubav i prema tetovažama, te je tako njeno telo danas ukrašeno brojnim slikama.

Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako se Nina menjala tokom godina pogledajte u galeriji u natavku teksta:

Instagram Menakenka je tokom godina imala niz operacija kojima je uništila svoju prirodnu lepotu

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!