SEVERINA JE UPRAVO OBJAVILA NAJSEKSEPILNIJU FOTKU DO SADA: Ela Dvornik je ostavila komentar koji je NAJBOLJE OPISUJE

Severina je na Instagramu podelila fotografiju na kojoj je pozirala skoro gola

Instagram

Severina Vučković rešila je da zagreje svoje pratioce tokom ovih hladnih januarskih dana, te ih je častila jednom izazovnom fotografijom.

Naime, uz opis "Uvod u anatomiju", Severina je objavila golišavu fotku koja je za manje od dva sata skupila preko 25.000 lajkova. Seve je pozirala ispred belog zida, a sa sebe skida srebrnu haljinu.

Zavodničkim pogledom preko ramena gleda u kameru, a jednu nogu je podigla kao da pokušava da krene napred.

Osim te srebrne haljine i štikli, na sebi nema ništa drugo, te je u prvom planu njena pozadina kao i toples. Fanovi su je počastili velikim brojem komplimenata na račun izgleda.

"Zgodna", "Kakva mačka", "Predivna", "Žena kraljica", samo su neki od komentara na račun Severinine fotke. Interesantno je i to da je komentar ispod slike ostavila i Ela Dvornik koja je napisala da joj je zbog ovog prizora "srce stalo".

Inače, pevačica često voli da zagolica maštu, te je u više navrata objavljivala provokativne fotografije koje možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, Instagram Pevačica na račun izgleda dobija pregršt komplimenata

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!