PRIČALI ZA NJEGA DA JE NAJVEĆI PAPUČAR HOLIVUDA, KAD ONO... Čuvenom Akvamenu brak rasturila bivša žena Džonija Depa

Strani mediji ne prestaju da bruje da se Džejson Momoa razvodi zbog bivše žene Džonija Depa.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za odnos Džejson Momoe i Lise Bonet dugo se smatralo da je jedan od najskladnijih u Holivudu.

U braku su bili 12 godina, a tokom tog perioda dobili su i dvoje dece - sina Nakou-Wolfa (12) i ćerku Lolu (14).

Za sve ovo vreme činilo se da Momoa apsolutno obožava svoju suprugu, a čak su ga zvali i "najvećim papučarom Holivuda", a onda je kao grom iz vedra neba došla informacija da se par razvodi.

JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

"Svi smo osetili pritisak i promene u ovo transformacijsko vreme. Revolucija je na putu i naša porodica nije izuzetak. Osećali smo je kako je rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju", stoji u objavi koju su podelili.

"Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima", napisali su i dodali:

"Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Shutterstock 

Međutim, od toga trenutka, na mrežama se pojavila informacija da je zapravo u celu priču umešana i treća osoba. Upućeni zapravo tvrde da je Džejson u vezi sa koleginicom iz filma Akvamen, Amber Herd, bivšom ženom Džonija Depa sa kojim je i dalje u pravnom sporu pišu strani mediji.

Shutterstock 

Fanovi već danima tvrde da je Amber, koja u filmu tumači lik Mere, glavni razlog za razlaz Lise i Džejsona, a kao jedan od argumenata za ovu tvrdnju navode to što je i Džoni Dep prekinuo prethodnu vezu pošto je glumio u filmu sa Amber (posle čega su se i venčali). Takođe, kako pišu strani mediji sama Lisa je htela da Amber otpuste iz Akvamena 2 jer je smatrala da su ona i Džejson previše bliski.

Shutterstock 

Da li je Amber uspela da zavede i slavnog Momou ili je sve samo slučajnost ostaje da se vidi u narednim danima, nedeljema i mesecima, a do tada sigurno je samo da se Džejson i Lisa razilaze posle 16 godina veze.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!