MESECIMA TRPI UŽASNE BOLOVE, A UPRKOS SVEMU NE SKIDA OSMEH S LICA: Pevačica prvi put u javnosti nakon gubitka bebe

Džesi Džej pijavila se sinoć prvi put u javnosti nakon gubitka bebe u novmebru mesecu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Džesi Džej (33) prvi put se pojavila na crvenom tepihu nakon što je u novembru prošle godine otkrila da je izgubila bebu.

Naime, ona se u čertvrtak pojavila na premijeri šoua 'Luzia' u Londonu. Džesi je delovala raspoloženo, sve vreme se smeškala i izgledala je odlično u zanimljivom crnom kombinezonu sa izrezom u predelu stomaka, a kombinaciju je zaokružila crnim salonkama.

Inače, pevačica je u novembru prošle godine na Instagramu objavila fotografiju s pozitivnim testom na trudnoću koju je kasnije obrisala. Tada je progovorila o gubitku bebe.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

- Juče sam se šalila sa drugaricom, kako ću da pevam u Los Anđelesu a da ne kažem svima da sam trudna? Ali juče po podne, otišla sam na treći ultrazvuk i saznala da više nema otkucaja srca. Nemam kontrolu nad svojim emocijama trenutno. Možda će mi biti žao što sam ovo podelila s vama, možda neće, ne znam - napisala je ona i dodala:

- Da, odlučila sam da sama postanem mama, jer sam to želela čitavog života. A život je kratak. Sama trudnoća je bila čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Znam da ću ga ponovo doživeti. Tuga je ogromna, i još uvek sam u šoku. Znam da su milioni žena širom sveta osetile i ovaj, i gori bol. Ovo je najusamljeniji osećaj na svetu.

Justin Goff / Goff Photos / Profimedia 

Uprkos svemu, održala je koncert.

- Imala sam dva nastupa u dve godine i mojoj duši je to potrebno. Danas još i više. Znam da će neki misliti da sam nastup trebala da otkažem ali jasno mi je jedno. Počela sam da pevam da ispunim dušu i pružim sebi terapiju, to se nije promenilo i ovo moram procesuirati na svoj način. Ne želim da krijem šta osećam, zaslužujem to. Moram biti svoja u ovim trenucima, ne samo zbog publike, već i zbog sebe i svoje male bebe koja je dala sve od sebe, napisala je Džesi.

Pre nego što je progovorila o spontanom pobačaju, pevačica se na neko vreme povukla iz javnosti zbog bolesti. Naime, ona ima Menierov sindrom, bolest unutrašnjeg uha koju karakterizuju napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja,  šum u uhu i pojava gluvoće. O svom stanju progovorila sredinom avgusta kada je opisala kako joj je posebno teško palo što bolest utiče na njen glas.

BTT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Juče sam pokušala da otpevam pesmu koju inače s lakoćom pevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utiče na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam sebi da osetim deo koji je slomljen u meni, a koji često ignorišem iako ne bih trebala. Šest meseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije, napisala je tad, između ostalog, i najavila da će se na neko vreme povući s društvenih mreža kako bi se fokusirala na oporavak.

Instagram, Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia Pevačica prvi put u javnosti nakon gubitka bebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!