NAPUŠTA PSIHIJATRIJU NA JEDAN DAN ZBOG KRALJEVSKE DUŽNOSTI: Princeza Šarlin na se na bitan datum vraća u Monako

Princeza Šarlin, mogla bi da napusti psihijatrijsku ustanovu u kojoj se trenutno leči radi bitne svečanosti u kraljevskoj porodici.

Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uprkos činjenici da je bolesna, mnogi pretpostavljaju da će princeza Šarlin prisustvovati svečanosti kraljevske porodice, a to iziskuje napuštanje psihijatrije u kojoj se trenutno leči.

Od samog njenog sve ređeg pojavljivanja u javnosti, bilo je jasno da se nešto događa. Tek nakon nekoliko meseci nagađanja, njen suprug princ Albert otkrio je da princeza pati od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti", dok su njeni prijatelji nedavno opovrgnuli njegove izjave i za "Page Six" istakli da je Šarlin "skoro umrla" dok je boravila u Južnoj Africi.

Nakon toga smeštena je na psihijatriju, pod izgovorom princa Alberta "da je konačno shvatila da joj je neophodna stručna pomoć".

ATP / Wenn / Profimedia 

Sada se nagađa da bi princeza mogla da se vrati u Monako kako bi prisustvovala obeležavanju dana svete Devote koji se slavi 28. januara.

Devota je zaštitnica kraljevine i jako važan dan za kneževsku porodicu. Svake godine članovi kraljevske porodice učestvuju u svečanostima u znak sećanja na svoju zaštitnicu. Princeza Šarlin do sada je uvek prisustvovala svečaosti pa mnogi pretpostavljaju da će se pojaviti i ove godine, ako joj zdravstveno stanje to dozvoli.

Podsetimo, dva meseca princeza Šarlin nije smela da prima posete, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, napokon je dobila priliku da vidi svoju decu i supruga.

Dan pre Božića, princ Albert II sa sedmogodišnjim blizancima, Gabrielom i Džejsonom, posetio je princezu Šarlin i to u potpunoj tajnosti.

Malenim blizancima osmeh nije silazio s lica jer su napokon mogli da zagrle svoju majku nakon dugih pet nedelja.

Blizanci su princezi poklonili svoje crteže, nakon čega su imali porodični ručak. Ostatak vremena proveli su u igri i pevanju. Ipak, nakon četiri sata druženja, najtužnija princeza morala se teška srca oprostiti od svoje dece.

Bruno Bebert/PRM / Bestimage / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!