SAĆETE LI SE "SIROMAŠNOG" DEČAKA SA TITANIKA? Pojavio se u najtužnijoj sceni od koje i dan danas ZARAĐUJE

Dečak iz fulma "Tiranik" danas ima 30 godina, zarađuje od filma i dalje iako se ne bavi glumom

Youtube

Risa Tompson kao dečaka gledali smo u čuvenom filmu Titanik, u upečatljivoj i verovatno i najtužnijoj secni koja nam se dobro urezala u pamćenje.

Ris danas ima 30 godina, a nedavno je otkrio kako i 25 godina nakon što je film snimljen zarađuje od uloge.

"Još dobijam novac zbog Titanika, tu i tamo mi stiže ček s iznosima od 100 ili 200 dolara i to je uvek lepo iznenađenje", rekao je Ris za Business Insider.

Njegova uloga u Titaniku je bila značajna jer je prikazala tragediju najsiromašnijih putnika koji su na Titaniku izgubili život.

Instagram 

Inače, Ris se danas ne bavi glumom. Njegov posao je digitalni marketing u Juti i vlasnik je centra za skijanje. Svoju karijeru počeo je kao dečji model i dobio je ugovor s agencijom nakon što je pobedio na jednom takmičenju.

Agent je tada njegovoj majci ponudio dve opcije za Risa - ulogu u reklami za benzinsku pumpu ili priliku za ulogu u Titaniku.

Youtube 

"Mami se svidela ideja da se okušam kao glumac i odlučili smo da probamo jer smo mislili kako nemamo šta da izgubimo", rekao je Ris jednom prilikom.

Inače, film Titanik s Leonardom Dikaprijem i Kejt Vinslet u glavnim ulogama 1997. godine je zaradio preko dve milijarde dolara i osvojio 11 Oskara. Dokle god se film bude prikazivao, Tompson će svake godine dobijati iznos od nekoliko stotina dolara.

Instagram 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!