RAŽOČARANI FANOVI I DALJE NEGODUJU ŠTO JE NEMA: Kako je na nove epizode reagovala čuvena Samanta i šta misli o svemu?

Kim Katral nije se pojavila u seriji "And just like that", zbog čega su fanovi širom sveta bijesni zaročarani, ali sada je reagovala na natpise na društvenim mrežama.

screenshoot youtube

Glumica Kim Katral suptilno je reagovala na komentare brojnih obožavalaca serije "Seks i grad" koji su nezadovoljni što se kao Samanta Džouns nije pojavila u nastavku "And just like that" koji je nedavno imao svoju premijeru.

"I tek tako... želim da gledam samo serije u kojima je Kim Katral", "Ponovo ću pogledati sve epizode u kojima je Kim", "Ovo je totalno bezveze bez Samante", "Serija je užasna i bolje što nije ptihvatila da glumi", samo su neke od objava na Tviteru koje je lajkovala sama glumica.

Time je suptilno dala do znanja šta zaista misli o činjenici da je njen lik izbačen iz serije.

Printscreen/Youtube/Kristave 

Samana Džouns se nije pojavila u novim epizodama hit-serije, ali producenti su se pobrinuli da se zna tačan razlog u prve dve epizode. Brojni obožavaoci širom sveta razočarani i po njima nema smisla nastavljati kultnu seriju bez omiljenog lika.

Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, koje su u seriji vratile su se na male ekrane, a pored nekoliko šokova koje su kreatori serije priredili gledaocima već u prvoj epizodi, izostanak Samante po mnogima je najveći od njih.

Kim je već nekoliko puta u medijima progovorila o nerešivim tenzijama između nje i ostalih kolegica iz serije, pogotovo sa Sarom, s kojom se čak i javno prepucavala na Instagramu.

Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia 

Naime, kada joj je u fenruaru 2018. godine preminuo brat, Sara joj je na Instagramu izrazila saučešće, na šta joj je Kim napisala:

"Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima" te je u opisu fotke dodala još: "Danas me upitala majka: 'Kad će te ta licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?' Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim poslednji put da prestaneš da iskorišćavaš našu tragediju kako bi sebe prikazala u lepom svetlu"

Profimedia 

Javnost je tada saznala da glumice nisu u dobrom odnosu, a Katral je kasnije u jednom intervjuu otkrila da je Sara, koja je na nju bila ljubomorna na početku snimanja serije jer je bila veća zvezda od nje, protiv nje okrenula i preostale dve kolegice s kojima se već poznavala od ranije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!