POROĐAJ U BOLNIČKOM APARTMANU OD 4.000 €: Kaća Grujić spremna za doček bebe, a njeni zahtevi koštaju PAPRENO

Katarina Grujić sitno broji do porođaja, koji je planiran u jednoj privatnoj klinici, a pevačicini zahtevi koštaće oko 4.000 evra.

Instagram

Katarina Grujić se polako ali sigurno priprema da postane majka, pa se pobrinula da svaki detalj na njenom porođaju bude savršeno isplaniran.

Naime, Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić će dobiti ćerku kojoj su odabrali ime Katja, a sam porođaj planiran je u jednoj privatnoj klinici.

Izvor blizak mladoj pevačici otkriva da je sve spremno i da njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi, piše Blic.

Instagram 

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Katarina je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj bolnici. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi, pa se opredelila za poznatu bolnicu u Beogradu u koju su išle mnoge poznate dame iz javnog života. Marko ju je u startu podržao - rekao je izvor i dodao da je Gobeljićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

- Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra.

Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja - tvrdi izvor i dodaje:

Instagram 

- Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata.

Kaća Grujić je za kliniku i doktora koji će je poroditi, preporuke dobila od Snežane Borjan, supruge golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

- One su se upoznale preko svojih muževa, a kada joj je ispričala svoja iskustva s ovom klinikom i doktorom koji ju je porađao, Kaća se nije dvoumila ni trenutka - završava izvor blizak pevačici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!