"15 GODINA SE BORIM ZA OČUVANJE BRAKA" Jelena Karleuša progovorila o bračnoj krizi sa Duškom Tošićem

Iako se često šuškalo da je odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, pevačica ističe da je "žena koja će se uvek boriti za očuvanje braka".

Instagram

Jelena Karleuša je u poslednje vreme bila glavna meta medija. Mada, kad to nije?

Često se isticalo da je njen brak sa Duškom Tošićem u krizi, da nisu više zajedno, posebno kada su mediji shvatili da je njihova zajednička fotografija na društvenim mrežama poslednji put objavljena davne 2016. godine.

Ipak, Jelena je u intervjuu za Kurir progovorila o brojnim temama vezanim za privatni život, a jedna od tema bila je i brak.

- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje - bio je njen odgovor na pitanje da li je brak za nju važna institucija.

Instagram 

Karleuša sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ima dve lepe ćerke. Pevačica je progovorila i o tome kako ih vaspitava.

- Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku "Gradske čistoće" i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam svoju decu.

One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata - istakla je ona.

Pop zvezda progovorila je i o svom odnosu prema rodnom Beogradu, kao i o svom detinjstvu.

Instagram 

- Ponosni sam lokal patriota i duh Beograda nosim kao zaštitni znak. Smatram da su Beograđani ljudi posebnog mentaliteta, duha i stava. Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu.

I moji roditelji su Beograđani, a sa očeve strane i deda i pradeda. Svako voli svoj grad i mesto, pa tako i ja ističem Beograd.

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti.

ATA Images 

Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo.

Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

Podsetimo, Jelena je jednom prilikom otkrila da njenim venama teče plava krv.

Instagram 

Govoreći jednom prilikom o ljubavi prema konjima, Jelena Karleuša je otkrila i nešto više o svojoj biografiji.

- Jahanjem se bavim od sedme godine, kada mi je tata kupio ponija. Posle toga, moja porodica je godinama imala malu ergelu konja, tako da sam odlična u konjičkim sportovima. Jahanje me opušta i koristim svaki slobodan trenutak da vreme provedem na hipodromu.

Instagram 

Inače, tu strast sam nasledila od prabake, austrijske grofice Marije von Dajc, koja je imala jednu od najfascinantnijih štala u Gracu. Eto, sada sam vam otkrila da imam i neki procenat plave krvi, mada to nikada nisam potencirala - rekla je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!