ON UPRAVLJA PLJAČKAŠIMA U "LA CASA DE PAPEL" Profesor vešto krije privatni život, a malo je falilo da se ne bavi glumom

Alvaro Morte doživeo je svetsku slavu nakon uloge "Profesora" u "La Casa de Papel", a malo ko zna ko je zapravo ovaj glumac, s obzirom da svoju privatnost ljubavno čuva od očiju javnosti.

Vancouver media / AFP / Profimedia

Svi su sa nestrpljenjem očekivali veliko finale serije "La Casa de Papel", a sudeći prema najavi sledećeg dela pete sezone, pred gledaocima je pravi spektakl.

Serija "La Casa de Papel" o pljačkašima nacionalne banke novca na čelu sa genijalnim Profesorom, počelo je sa emitovanjem 2017. godine i to najpre na jednoj šanskoj televiziji. Međutim, Netfliks je taj koji veoma brzo uviđa njen potencijal i otkupljuje prava, te preuzeo dalju prodkuciju, a ostalo je istorija - obaranje rekorda, i apsolutne simpatije širom sveta.

© THE PHOTO ONE / The Photo One / Profimedia 

Centralni lik priče je upravo Profesor, a igrao ga je talentovani španski glumac Alvaro Morte.

Alvaro Antonio Garsija Perez, kako mu je puno ime rođen je 23. februara 1975. godine i odrastao je u Kordobi, u Španiji. bilo je zaljubljenik u elektroniku, ali i u glumu, te je u poslednjem trenutku prevagnuo i ipat upisao Dramsku akademiju. Studije je nastavio potom u Finskoj, a potom se vratio u Madrid.

Youtube 

Karijeru je započeo manjim ulogama u španskim serijama koje su godinama osvajale publiku. Nastupao je i u pozorištu, te čak ima i svoju produkcijsku pozorišnu kuću "300 pistolas". Nakon što se pojavio kao profesor u seriji "La Casa de Papel", usledila je svetska slava, te je dobio i još nekoliko uloga u Netfliksovim projektima.

O njegovom privatnom životu ne zna se mnogo, a zna se da je u 33. godini uspešno operisao tumor na levoj butini. Prošao je kroz teške terapije, ali srećom, sada je sve u redu. Sa druge strane, uprskos velikoj popularnosti nije se mnogo promenio, niti je on dozvolio da to utiče ne njegov privatni život. Morte je dugi niz godina sa stilistkinjom Blankom Klemente.

pritnscreen/instagram 

Par ima blizance Leonu i Juliju. Bili su zajedno dugo vremena pre odlaska pred oltar, a detalje svoje veze drže podalje od očiju javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!