Netflix je objavio poslednjih pet epizoda poslednje, pete sezone španske serije “La Casa de Papel”, planetarnog hita koji je zaludeo milione.

Nakon premijere novih epizoda, tvorci "La Casa de Papel" juče otkrili da će 2023. godine izaći serija koja će pratiti život jednog od glavnih likova - Berlina. 

Već naredne godine na Netflixu ćemo gledati korejsku verziju popularne serije.

Takođe, na zvaničnom Tviter nalogu "La Casa de Papel" objavljeno je da će uloga Berlina u novoj, korejskoj, verziji serije pripasti glumcu iz drugog Netflixovog hita "Squid Game".

Berlina će glumiti Park He-so, koji je u pomenutoj seriji tumačio lik Čoa Sang-voa. Ujedno, on je za sada jedini poznati član glumačke ekipe.

Aleks Pina koji je stvorio originalnu seriju biće izvršni producent korejske verzije, a režiraće je Kim Hong-sun.

"La Casa de Papel" trebalo bi da se završi 3. decembra, kada su i objavljene poslednje epizode. Na Tviter nalogu serije objavljen je i video-snimak u kome se pojavljuje pevač Ed Širan.

Kako bi malčice zagolicali maštu fanova, ali i u isto vreme ih i zaintrigirali, producenti serije su na zvaničnoj stranici na Instagramu objavili nazive poslednjih pet epizoda.

Nazivi poslednjih pet epizoda su sledeći:

Episode 6 – Válvulas de Escape

Episode 7 – Ciencia Ilusionada

Episode 8 – La teoría de La elegancia

Episode 9 – Lo Que Se Habla En La Cama

Episode 10 – Una Tradición Familiar

Sudeći po nazivima svake od epizoda, fanovi su već uveliko sastavili teoriju, odnosno kako bi mogao da bude kraj serije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!