"ZASLUŽILA SAM SMRT JER SAM PUTOVALA PRIVATNIM AVIONOM" Slavna glumica jedva preživela koban let, krivicu prepisala sebi

Glumica Dženifer Lorens otkrila je da je jedva preživela komplikacije tokom leta privatnim avionom, zbog čega je svojoj porodici slala oproštajne poruke.

Profimedia

Slavna glumica Dženifer Lorens u novom intervjuu za "Vanity Fair" otkriva da je bila ubeđena da će umreti nakon što su se u avionu pojavile komplikacije.

Kako kaže, porodici je slala oproštajne poruke, a nikada u životu nije osećala takav strah.

Oskarovka je 2017. godine letela iz Njujorka u svoj rodni grad Luizvil, a avion je morao da sleti u Bafalo usled otkazivanja motora.

DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Počela sam da ostavljam oproštajne poruke svojoj porodici, jer sam u jednom trenutku bila sigurna da ćemo svi umreti. Na tom sedištu je od mene ostao samo kostur od straha - priznala je glumica.

Kako je navela, bila je ubeđena da zaslužuje smrt jer leti privatnim avionom. Glumica je na letu bila sa doktorom koji je porađao njenu majku, kao i sa kućnim ljubimcem, psom Pipijem.

- Osećala sam se krivom. Razmišljala sam o tome kako će svi biti tužni, a ovo malo biće nije ni tražilo da bude deo svega toga - ispričala je.

Podsetimo, Dženifer je jednom prilikom za "Entertainment Weekly" ispričala da ima problem sa anksioznošću kada se nađe u avionu.

Shutterstock 

- Ne bojim se aviona, već sebe, da ne izgubim kontrolu nad sobom u avionu - rekla je ona.

Novinarka koja je razgovarala sa njom priznala je da i ona ima strah od letenja, ističući da joj se događa da usred leta ustane i viče "srušićemo se“.

Lorens je potvrdila da i ona radi istu stvar.

- Kad avion naleti na 'vazdušni džep' imaš osećaj kao da padaš. Tako sam jednom na noćnom letu ustala i počela da vičem: "Padamo!" - ispričala je ona.

- Jednom sam čak pokušala da iskočim iz aviona Er Fransa. Ne znam kako me nisu uhapsili. Zaista sam klaustrofobična i morala sam da izađem - dodala je Lorens.