"ŠTA DA RADIM, DA NESTANEM JER STARIM?" Sara ima odgovor za sve koji je mesecima sramno vređaju zbog fizičkog izgleda

Glumica Sara Džesika Parker našla se na meti osuda zbog toga što ponosno nosi svoje godine, a sada je odlučila da se oglasi.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok svi željno iščekuju nastavak serije "Seks i grad" pod nazivom "And Just Like That", popularna glumica Sara Džesika Parker, čuvena Keri Bredšo vodi borbu druge vrste.

Iako nam svojim odevnim kombinacijama postavlja domaće zadatke i donosi nove trendove, glumica nije zadovoljna onim što čuje u poslednje vreme.

Nakon što su pe nekoliko meseci fotografije sa snimanja nastavka serije "Seks i grad" obišle svet, ubrzo nakon toga na društvenim mrežama su osvanuli sramni komentari na račun glumica, pre svega na račun Sare Džeike Parker koja tumači lik čuvene Keri Bredšo.

Dok snimanja ovog serijala traju, glavna meta paparaca je upravo ona, a njene najnovije fotografije naišle su na niz osuda. Naime, Sara je snimila editorijal za decembarsko izdanje magazina Vogue i opet dobila kritike povodom starenja.

Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

U intervjuu, ona je istakla da javnost njenim koleginacama i njoj ne prašta godine, odnosno to što stare.

- Postoji takva mizogina reakcija na nas, tako nešto se nikad ne događa kad je u pitanju muškarac. Sedim s Endijem Koenom, koji ima glavu prekrivenu sedom kosom i on je izvrstan.

Zašto je za njega to okej? Ne znam šta da kažem ljudima! - rekla je Keri.

Osim toga, glumica se požalila da konstantno sluša "seda kosa, seda kosa, seda kosa".

- Skoro da imam osećaj da ljudi ne žele da mi budemo zadovoljne sobom, kao da uživaju u tome da nas boli to ko smo danas, bez obzira na to biramo li da starimo prirodno ili činimo nešto što nam pomaže da se osećamo bolje.

Znam kako izgledam. Nemam izbor. Šta mogu da uradim? Da prestanem da starim? Da nestanem? - rekla je glumica.

Podsetimo, glumica se povodom ove teme žalila jednom prilikom 2019. godine u intervjuu za Elle magazin.

- Ne znam šta mogu da uradim s tim što starim. Da, starim. Bože, sve vreme starim. Kao one sveće koje vidite u ubrzanim snimcima. Šta bih mogla da uradim? Da izgledam kao ludača? - rekla je Sara Džesika Parker.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Očigledno je da su prošle godine i godine od emitovanja prethodnih sezone kultne serije i da su glumice u međuvremenu ostarile, dobile bore, sedu kosu, ali čini nam se da se starenje teško prašta slavnim damama.

Sara Džesika Parker i Sintija Nikson ponosno nose svoje godine i sve ono što dolazi s njima, i dok nekolicina fanova podržava Saru i Sintiju i divi se njihovom dostojanstvenom starenju, pojedini korisnici društvenih mreža iskoristili su priliku da izvređaju slavne glumice, koje kako navode "izgledaju kao baba".

"Na šta liče Keri i Miranda", "Prestara je za ovu ulogu", "Pa ove dve izgledaju gore od moje babe", "Okej videli smo sedu kosu, sad se ofarbajte", "Kako su propale, pogotovo Keri", samo su neki od negativnih komentara, međutim, ubrzo su stigli i odgovori fanova koji se dive postupku Keri Bredšo I Mirande Hobs.

printscreen/instagram 

"Ove žene su pokazale kako se dostojanstveno stari, svaka čast", "Zašto se ženama ne prašta starenje u Holivudu i nače? Ne sećam se da je neko kritikovao muškarce zbog sede kose", "Održale lekciju, bravo" "Navikli su na filere, fotošop i instagram lepotu, zato im ovo smeta!", samo su neki od komentara podrške na račun glumica.

Kako su se glumice "Seksa i grada" menjale tokom svih ovih godina pogledajte u galeriji u nastavku:

Youtube, ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia Seks i grad doneo je Sari Džesiki Parker planetarnu slavu.