RASKOŠ I ELEGANCIJA U SVAKOM DETALJU: Zavirite u madridski dom Sofije Milošević i Luke Jovića

Sofija Milošević pratiocima na Instagramu je otvorila vrata svoje kuće u Madridu.

Print Screen / Instagram

Manekenka Sofija Milošević nedavno je objavila da sa svojim partnerom Lukom Jovićem očekuje drugo dete, a njihov jednogodišnji sin Aleksej dobiće brata.

Sada je lepa Sofija pratiocima na Intagramu pokazala deo svog doma u Madridu u kom srećni roditelji trenutno stanuju. Okrila je da je prostor božanstveno uređen, ali i da je mali Aleksej prohodao.

Uz još neke fotografije koje je proteklih dana objavila na društvenoj mreži možemo da zaključimo kako njihov dom u glavnom gradu Španije odiše ne samo luksuzom već i istančanim ukusom, i da dominira elegantna bela boja.

Instagram Sofija Milošević stan

Posebnu pažnju par je poklonio detaljima: tu su uramljene fotografije, ukrasni svećnjaci na kaminu, knjige koje su Sofijina velika ljubav, uspomene sa putovanja i još neke sitnice.

Kuća poseduje i impozantno dvorište  koje je prostrano i svo u zelenilu. Tu se nalazi i bazen sa ležaljkama, u kome uživaju tokom letnjih sunčanih dana.

Sofija je nedavno otkrila da iako imaju skladnu vezu povremeno dođe do trzavica, a priznala je i kakva je domaćica.

- Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. Luka je taj koji sprema fantastične đakonije - rekla je Sofija za Informer.

Instagram, printscreen/instagram Sofija Milošević

- Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: "Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš", i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim - dodala je ona.

- Svađamo se jer oboje imamo nezgodan karakter, bilo bi mi nenormalno da se ne pokačimo nekad. Jednom smo se podžapali jer nismo mogli da se nađemo nikako u gradu - zaključila je Sofija.