ANJA VALENTE ČEKA TREĆE DETE: Poznata lepotica i njena starija sestra trudne u isto vreme

Anja Valente uskoro će na svet doneti treće dete, a lepe vesti potvrdila je njena majka

Instagram

Mlađa ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Anja Valente, od nedavno je u drugom stanju, ovo će biti njeno treće dete. Kako se navodi, ovu lepu vest potvrdila je i Snežana Stojković.

Kada je krajem septembra otkriveno da će starija ćerka Dragana Stojkovića Piksija i Snežane Stojković, Andrea, roditi devojčicu, cela porodica je bila oduševljena što će se njihova familija uvećati.

Kako "Story" piše, ta radost je odnedavno udvostručena, budući da je i njihova mlađa ćerka Anja ponovo u drugom stanju.

Instagram 

Anji i njenom suprugu reli vozaču Hugu Valenteu ovo je treće dete. Oni su 2016. godine dobili ćerku Indiju Rouz, a 2019. rodila im se druga naslednica, Kasija Ginza.

Instagram 

Anja je pre izvesnog vremena drastično smanjila aktivnost na društvenoj mreži Instagram, te je svim njenim pratiocima bilo neobično što retko objavljuje detalje mondenskog života u Parizu, gde lepa Piksijeva ćerka godinama živi sa porodicom. Sada je jasno da je upravo trudnoća razlog tome.

Podsetimo,  Anja i reli vozač Hugo Valente venčali su se u opštini u jednom dvoru u Parizu. Za drugu svadbenu ceremoniju francuska i srpska porodica su se ujedinile i za potrebe svedbenog veselja iznajmili luksuzan hotel na jugu Francuskog grada Antib.

Instagram