OVO JE SESTRA KSENIJE KNEŽEVIĆ: Zove se Andrea i totalno su različite, a iz jednog razloga ne želi da bude poznata

Dok Ksenija Knežević svojom harizmom osvaja publiku, njena sestra Andrea ne želi da bude deo javnosti.

Instagram

Devojke iz grupe "Hurricane" osvojile su čitav region. Dok često imamo priliku da slušamo i čitamo njihove intervjue, malo ko zna da Ksenija ima rođenu sestru Andreu.

Andrea Knežević je mlađa ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, a nadimak joj je Bubica.

printscreen/instagram 

Andrea ima malo drugačiji stil i način oblačenja od svoje starije i poznatije sestre, a jednom prilikom je otkrila da ne želi da bude deo javnosti.

- Veoma cenim svoju privatnost i jako mi je važno da ostane samo moja. Priča da studiram u inostranstvu je jedna od mnogih dezinformacija, ali nije isključeno da se obistine.

Što se muzike tiče, nisam sigurna da mi se dopada to što danas prolazi u muzičkom svetu, ali bih se oprobala. Nema ništa gore od protraćenog talenta. Tatu i sestru cenim podjednako.

Tata je legendica, a Ksenija je tek počela da osvaja scenu, mislim da sve ima svoje mesto - rekla je Andrea jednom prilikom.

Poznato je da Ksenija obožava svog tatu sa kojim se često šali.

- Ovo je tek početak, imam ja još dosta da pokažem, tata mi je odmalena uzor i naravno da smatram da mi treba još dosta iskustva i rada na svom talentu kako bih napredovala i stekla barem pola njegove slave.

Instagram 

Savetuje mi da ne ponavljam njegove greške, da budem istrajna, svoja, kao i do sada jer to ljudi cene - rekla je Ksenija jednom prilikom.

Kako je nedavno obrisala fotografije sa ostalim članicama grupe "Hurricane", nastala je opšta pometnja na internetu, ali je Knez ubrzo objasnio šta se dogodio.