POPILA JE TABLETE I SANJALA DA PRIČA SA NJIM "Pogledala sam telefon i shvatila da nije san, posle nedelju dana je UMRO"

Suzan Sarandom, u nedavnom intrevjuu otkrila je da je razgovarala sa Dejvidom Bouvijem nedu dana pred njegovu smrt.

Shutterstock

Holivudska glumica Suzan Sarandon je otkrila da je obnovila prijateljstvo sa bivši ljubavnikom, pevačem Dejvidom Bouvijem i to nekoliko meseci pred njegovu smrt.

Da podsetimo, legendarni Dejvid Bouvi je preminuo usled raka jetre januara 2016. godine a Suzan Sarandon kaže da se sa njim čula nedelju dana pre njegove smrti. U intervjuu za Daily Mail glumica je otkrila detalje tog razgovora.

- Bili smo bliski u tom periodu pre njegove smrti, posebno u poslednjih par meseci. Ponovo smo se pronašli, mnogo smo pričali i konačno rekli jedno drugome stvari koje je trebalo da budu izrečene. Imala sam i sreće da ga vidim nakon što mi je rekao da je bolestan. Volela sam i njega i njegovu suprugu Iman.

Očigledno je bilo da mu je ona bila suđena. Ostala sam u kontaktu sa njom - rekla je Suzan Sarandon, koja je Bouvija poslednji put videla mesec dana pre njegove smrti, na premijeri njegovog mjuzikla "Lazarus" u Njujorku, koja je bila decembra 2015. godine.

Erik C. Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Nakon toga smo još jednom razgovarali, ali ne sećam se jasno detalja tog razgovora i to me ljuti - kaže ona.

Telefonski razgovor, poslednji koji su vodili, desio se dok je ona bila na grčkom ostrvu Lezbos.

- Uzela sam prilično jake pilule za spavanje jer nisam mogla da zaspim. Sanjala sam da me je Dejvid pozvao i sećala sam se našeg razgovora. Međutim, nisam bila sigurna da li se to zaista desilo ili je bio san.

Proverila sam telefon i ispostavilo se da smo se zaista čuli, međutim, ne sećam se o čemu smo pričali. Umro je nedelju dana kasnije. I dalje sam očajna što se ne sećam tog našeg razgovora - otkrila je glumica.

Njih dvoje glumili su zajedno u filmu "The Hunger" a u tom periodu bili su i u vezi. Suzan Sarandon je kasnije govorila o tom periodu, a uvek je imala lepe reči za Bouvija.

Shutterstock