"MOGU DA SE PORODIM SVAKOG DANA" Marija Petronijević ipak ima koronu, otkrila kakve simptome oseća

Marija Petronijević bori se sa koronom u 9. mesecu trudnoće, a sada otkriva svoje zdravstveno stanje.

printscreen/instagram

Juče se u medijima pojavila vest da je naša poznata glumica koja je trenutno u 9. mesecu trudnoće, Marija Petronijević, dobila koronu.

Glumica se oglasila na Instagramu tvrdeći da su iskorišćeni delovi privatnog razgovora i najavila tužbu, a danas je progovorila ne samo o ocu bebe, već i o zdravstvenom stanju.

Kako je rekla za Alo, tokom cele trudnoće pridržavala se svih epidemioloških mera, a drugu dozu vakcine primila je u osmom mesecu trudnoće. Iako nije želela da ova informacija dospe u javnost, Marija je otkrila da dane pred porođaj provodi u izolaciji, ali i da osim glavobolje i bola u mišićima nema veće tegobe.

"Za sada je moje zdravstveno stanje dobro. Prvi dan sam imala temperaturu 37,4, od tada je nemam. Imam bolove u mišićima, glavobolju i zapušen nos", objasnila je Marija, koja otkriva da joj najteže pada to što je u poodmakloj trudnoći, te da može da se porodi svakog dana.

ATA Images 

"Dodatno stvar otežava to što sam ušla u deveti mesec trudnoće, pa bi hipotetički porođaj mogao da se desi bilo kada. Trenutno sam izolovana da neko od meni dragih i bliskih ljudi ne bi dobio koronu, jer mi je zdravlje svih na prvom mestu. U slučaju pogoršanja zdravstvenog stanja svakako ću se javiti u bolnicu", rekla je glumica, pa objasnila da je preduzela sve mere da bi tokom pandemije koronavirusa zaštitila svoje zdravlje.

ATA Images 

"Analize krvi radim na 48-72 sata i lekari to prate. One su za sada u granicama onoga što se kod korone može očekivati. Vakcina je, prema procenama srpskih lekara, dala neki nivo zaštite i zato za sada imam lakše simptome. trenutno se osećam dobro u fizičkom smislu. Nadam se brzom potpunom oporavku, jer još uvek ima poslova koji se tiču poljoprivrede koje nisam završila, a koje želim samostalno da obavim pre porođaja", rekla je za kraj glumica.

Instagram 

Podsetimo, Marija Petronijević se pre nekoliko godina vratila u rodno selo Visibaba, pored Požege, gde se bavi poljoprivredom, a u Beograd dolazi samo kada ima poslovne obaveze. Svoj privatni život krije od očiju javnosti te je tek nedavno u medije dospela informacija da je u drugom stanju, a identitet partnera nije želela da otkriva.