RETKO KO ZNA DA JE ONA ĆERKA NEKADA POPULARNOG PARA: Otac ju je uvukao u kult, a sa majkom nije pričala 20 godina

Tom Kruz i Nikol Kidman svojevremeno su usvojili dvoje dece, a ćerka Izabela danas živi daleko od svojih roditelja i po svaku cenu izbegava svetla reflektora.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tom Kruz i Nikol Kidman nekada su bili "it" holivudski par.

Tokom braka usvojili su dvoje dece, najpre devojčicu Izabelu, a potom i dečaka Konora.

Međutim, nedugo nakon toga usledili su ozbiljni problemi, a Nikol nije mogla da trpi sve veće presije Sajentologa kojima se Kruz pridružio. Nažalost, ni njeno mentalno stanje nije bilo najbolje, a deca su već bila deo ozloglašenog kulta te su ostali da žive sa ocem koji ih je okrenuo protiv majke.

Shutterstock 

Glumica je godinama pokušavala da ih privoli na svoju stranu, međutim, ni Konor ni Izabela nisu to dobro prihavatali. Koliko je sve otišlo daleko svedoči i to što Bela sa Nikol nije pričala skoro 20 godina.

Tek prošle godine majka i ćerka uspostavile su kakav - takav kontakt, a Bela je često znala da joj lajkuje fotografije na Instagramu. Inače, od ranog detinjstva i Izaela i Konor bili su zaštićeni od svetala reflektora i nisu ljubitelji medijske pažnje, te ih je teško uhvatiti u javnosti, niti objavljuju često lične fotografije na svojim profilima.

Ipak, Bela je nedavno okačila novu fotografiju na svoj Instagram, što je prava retkost, a tom prilikom otkrila je i da je napravila veliku promenu u svom izgledu.

printscreen/instagram 

Ne samo da se ošišala, već se i ofarbala u riđe, zbog čega je, iako joj nije rođena ćerka, porede sa majkom Nikol.

Naslednica nekada najpopularnijeg para inače je dizajnerka i umetnica, na svom profilu često reklamira svoj webshop bellakidmancruise.com, gde prodaje svoje ilustracije, ali i različite predmete sa svojim printovima, poput torbi, majica, maski za telefon i slićnog, a raspon cena se kreće od 8 do 85 dolara. Na njenom Instagram profilu takođe se mogu naći njena apstraktna umetnička dela živopisnih boja, koja prodaje po ceni od 30 dolara.

Takođe, Izabela je udata i živi sa suprugom, IT savetnikom Maksom Parkerom, u skromnoj kući sa tri spavaće sobe u Krojdonu u južnom Londonu, dok komšije ističu da joj je draži miran život od reflektora, a više njenih fotografia pogledajte u galeriji na kraju teksta.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia Pogledajte još fotografija Izabele, usvojene ćerka Toma Kruza i Nikol Kidman