"NJOJ JE UČINJENA NAJVEĆA NEPRAVDA" Oglasio se otac Britni Spirs nakon što je uklonjen sa mesta staratelja

Oglasio se otac Britni Spirs, nakon što je suspendovan sa mesta njenog staratelja.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je sud u Los Anđelesu nakon trinaest godina, ukinuo starateljstvo nad Britni Spirs, koje je njen 69-godišnji otac imao, preko svog advokata se oglasio i Džejmi.

- Gospodin Spirs bezuslovno voli svoju ćerku Britni. Trinaest godina pokušavao je da učini ono što je u njenom najboljem interesu, bilo kao staratelj ili njen otac - započela je njegova advokatica Vivijan Torin.

- Svako ko je pokušao da pomogne članu porodice koja se bori sa mentalnim zdravljem, shvata kolika je to količina svakodnevnih briga i koliko je nužno raditi ono što je potrebno - dodaje kako je odlučio da "drži jezik za zubima tokom lažnih, spekulativnih i nepotkrepljenih napada od strane medija, javnosti i Britni".

- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Odluka suda je gubitak za Britni, smatra Džejmi.

- Sud je pogrešio što je suspendovao gospodina Spirsa, postavio stranca na njegovo mesto da upravlja Britninim imanjem i produžio samo starateljsko pravo koje je Britni molila da sud otkaže ranije ovog leta - napisao je Džejmi.

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Na njegovo mesto došao je Džon Zabel, računovođa kog su izabrali Britni Spirs i njen advokat, da privremeno nadzire njene finansije.

Torin je rekla da gospodin Spirs bezrezervno voli svoju ćerku Britni i nastaviće da pazi na nju i da radi na rešavanju svih pitanja. Iduće ročište za preispitivanje prestanka njenog starateljskog prava zakazano je za 12. novembra.

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia