KONAČNO POZNATO KO OTVARA 61. SUPER BOWL: Velika imena su u igri, a ON nije hteo da nastupa za manje od 2 miliona $

61. Super Bowl će se prvi put održati u Los Anđelesu od 1993. godine, a u polufinalu nastupiće neka od najvećih muzičkih imena svih vremena.

Profimedia

Na Super Bowlu su do sada nastupala neka od najvećih muzičkih imena današnjice. Slobodno se može reći da je velika čast biti pozvan da učestvujete na ovako nekom događaju.

Vatreni zaljubljenici u Američki fudbal tokom poluvremena svih ovih godina mogli su uživati u spektakularnim nastupima koji su brižljivo pripremani mesecima, a nastupi Ledi Gage, Šakire, Dženifer Lopez i mnogih drugih i dalje se prepričavaju.

Ove godine ta čast pripala je Majli Sajrus koji je otvorila Super Bowl, i The Weeknd-u, koji je nastupao upravo na poluvremenu.

Ove godine, fudbalski spektakl vraća se u Los Anđeles koji nije bio domaćin od 1993. godine, a u igri su neka od najvećih reperskih imena današnjice.

Naime, poznato je da će nosioci šou programa, na radost mnogih biti Snoop Dogg i Eminem, a sa njima će takođe nastupiti i Dr Dre, Mary J Blige i Kendrick Lamar.

Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Ovih petero muzičara može se pohvaliti sa ukupno osvojena 43 Gremija u njihovim bogatim karijerama, čiji počeci sežu od kasnih '80-tih godina prošlog veka, kad se Dr Dre pojavio u ulozi jednog od začetnika West Coast hip-hop scene.

Zanimljivo je da su čelnici konačno uspeli i da ubede Eminema koji godinama nije želeo da nastupa ispod 2 miliona dolara. Biće da je sada konačno izdvojen dovoljno dobar honorar.

Shutterstock 

Promotivna kompanija Rock Nation već će treću godinu u nizu pomoći NFL-u pri angažovanju muzičara za 12-minutni nastup koji je tokom godine postao stvar prestiža, a njen osnivač i vlasnik Jay Z sastavljanje ove postave nazvao "stvaranjem istorije".

Nema sumnje da će ovom spektaklrnom događaju koji prelazi okvire sporta, dodatno doprineti činjenica da su Dr Dre, Snoop Dogg i Lamar Kendrik svoj život i karijeru vezali za kalifornijski megalopolis