Mnogi ne znaju da Eminem pored biološke ćerke Hejli ima i dve usvojene, 27 - godišnju Alajnu Mari i 19 - godišnju Vitni Skot.

Iako su se svih ovoh godina sklanjale od svetla reflektora, javnost ih je ipak uhvatila nekoliko puta u javnosti, a sada je najmlađa, Vitni napravila pravi bum na mrežama kada je obelodanila da je nebinarna, i zamolila ljude da je oslovljavaju sa "Stivi".

Vitni Skot je druga usvojena ćerka Eminema
printscreen/instagram 

Tinedžerka je vest objavila na svom TikToku, kada je postavila video sa transformacijom tokom svih ovih godina.

@st0nedc0w

forever growing and changing &3 #greenscreen#genderfluid#bi#life

♬ original sound - THXOC

"Gledajte kako postaje sve komfornija sa samom sobom", napisala je dok su se iza smenjivale fotografije sa dugom i kratkom kosom, i različitim stilovima oblačenja.

Video je lajkovala i Stivijeva sestra Hejli, i time joj javno dala podršku.

Inače, Stivijev tata je Erik Hater, bivši dečko njene majke sa kojim se povremeno viđala kada bi raskinula sa Eminemom. Hater koji je bio profesionalni tatu umetnik, preminuo je prošlo godine, a Eminem je usvojio Vitni kada se kasnije pomirio sa Kim.

Par se prvi put venčao 1999. godine, i razveo dve godine kasnije, da bi se ponovo pomirili 2006. i raskinuli u aprilu iste godine.

Eminem je podizao svoju ćerku Hejli, a potom i Vitni, a sada Stivija, a kasnije je usvojio i stariju Alajnu, čija je majka rođena sestra njegove biše žene Kim i koja je preminula nakon predoziranja.

stivi nonbinarna cerka eminema
pritnscreen/instagram 

Kim je nedavno hospitalizovana nakon pokušaja samoubistva prošle nedelje.

Šta je nebinarnost?

Inače, nonbinarne, ili nebinarne osobe su ljudi koji se ne identifikuju kao skroz muškarci i žene stereotipnog ponašanja i rodne ekspresije. Ove osobe u svom rodnom izražavanju ispoljavaju kombinaciju muževnosti i ženstvenosti, ili nijedno. Rodni identitet je odvojen od seksualne ili romantične orijentacije.