Kim Skot, bivša Eminemova supruga hospitalizovana je nakon što su na njenim rukama i nogama pronađene posekotine, pipe TMZ.

Kim se sukobila sa policijom nakon što su se oni zajedno sa bolničarima odazvali pozivu da neko pokušava da se ubije u njenoj kući u Mičigenu.

Incident se dogodio prošle nedelje, a policija i Hitna pomoć pronašli su Kim u lokvi krvi, nakon čega je hitno prevežena u bolnicu gde je prošla lekarsku i psihološku procenu. Nakon kraćeg zadržavanja poslata je na kućni oporavak.

Eminem, ni njihova ćerka Hejli Džejd, do sada se nisu oglašavali povodom njenog pokušaja samobuistva.

kim skot, eminemova bivsa zena
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Eminem je dva puta bio u braku sa Kim Skot. Prvi put su se razveli 2001. godine, a reper je o njoj snimio nekoliko, ne tako laskavih pesama. Drugi brak sklopili su 2006. godine, a trajao samo par meseci. Nakon toga par se definitivno razveo.

Kim Skot je uhapšena 2001. godine zbog vožnje pod dejstvom ilegalnih supstanci, koje su i pronađene kod nje u automobilu, a 2015. godine je pokušala da izvrši samoubistvo - napila se i sela u automobil u nameri da se slupa. Nedugo potom je izjavila da joj je Eminem pružao podršku tokom tog perioda.

eminem
Shutterstock