Hejli Maters, čuveni reper Eminem dobio je u braku sa Kim Skot. Lepotica koja neodoljivo podseća na slavnog tatu inače je diplomirala psihologiju, a svoj privatni život trudi se da sakrije od očiju javnosti.

Ipak, veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima deli sa pratiocima zanimljivosti iz svog života, a u poslednje vreme čini se da se Hajli poprilično oslobodila, s obzirom da je krenula da deli i fotografije na kojima je u kupaćem kostimu.

Međutim, sada je napravila još jedan presedan i prvi put na Instagramu objavila fotografiju svog dečka.

hejli maters sa deckom
printscreen/instagram 

U objavi je napisala: "Retko kačim na svoj feed, ali kada to radim, drago mi je da je to fotografija sa tobom".

Eminemov brat Nejtan Kejn Maters među prvima je komentarisao ispod fotografije: "Moj ortak Evan", a komentari su se samo ređali.

"Preslatki ste", "Sjajno pristajete jedno drugome", "Hvala bogu da si stavila sliku sa njim", "Kakav frajer", "Zaslužuješ da si srećna i sa pravim dečkom", "Prelepi ste"... pisali su pratioci, a objava je veoma kratko skupila preko 178 hiljada lajkova.

Naravno, fanovi nisu propustili ni priliku da se našale sa činjenicom da se momak zabavlja ipak sa ćerkom "opasnog repera"...

"Mora da se veoma plaši da ne uradi nešto pogrešno kada je njen tata u blizini", "Bolje bi mu bilo da je ne povredi ili će biti opevan u pesmi na najgori način", "Samo budi dobar i ne zaboravi da je Slim Shady na korak od tebe"... pisali su obožavatelji.

hejli maters u vezi je sa deckom jos od srednje skole
Instagram 

Zapravo, Matersova i Evan MekKlinok u vezi su još od srednje škole, a svojevremeno je i njen otac rekao da podržava njihovu vezu, kao i da je Evan dobar momak.

Hejli veza svakako prija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Hejli Maters