SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Ima neobično zanimanje i veliki je zaljubljenik u potpuno drugačiji sport

Mariju Ristić, mlađu sestru Jelene Đoković, javnost je prvi put mogla da vidi kada je bodrila Novaka na US Openu.

John Walton / PA Images / Profimedia

Jelena Đoković mnogo puta se našla na listama najstilizovanijih i najlepših žena tenisera.

Međutim, ona nije jedina lepotica u porodici. Naprotiv!

Zapravo, mnogi ne znaju da supruga prvog reketa sveta, ima i mlađu sestru koja neodoljivo podseća na nju, a pažnju javnosti privukla još kada je pre nekoliko godina sa Jelenom bodrila Novaka na US Openu.

SMG / Zuma Press / Profimedia 

Svi su se pitali tada ko je lepa crnka, a odgovor je stigao ekspresno. U pitanju je Marija Ristić koja je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode...

pritnscreen/instagram 

Međutim, ova svestrana devojka bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu.

Kada je u pitanju privatan život, Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

Takođe, iako lepa Marija uživa u tenisu, baš kao i njena sestra, njeno srce ipak je ukrao potpuno drugačiji i veoma uzbudljiv sport.

U pitanju je jahanje, kom je posvetila svaki slobodan trenutak, a još Marijinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Marije Ristić, sestre Jelene Đoković