LJUBI 10 GODINA MLAĐU I NE BRINE O RAZVODU BRAKA: Bivša žena tenisera PRETI njegovoj novoj devojci, a on za to NE MARI

Bivši šampion Vimbldona Boris Beker ne odvaja se od atraktivne devojke Lilijen de Karvaljo Manteiro s kojom uživa na letovanju.

José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Boris Beker je poznat po vezama s brojnim mlađim lepoticama, a od juna ljubi je u vezi stručnjakinjom za procenu političkog rizika Lilijen de Karvaljo Monteiro.

Boris i Lilijen de Karvaljo Manteiro prvi put su viđeni u junu prošle godine nakon što je nešto pre toga okončao vezu, a bivši teniser još nije ni okončao brakorazvodnu parnicu s manekenkom Lili Beker koja traje od 2018. godine.

Penzionisani nemački teniser s atraktivnom stručnjakinjom za procenu političkog rizika uživa na odmoru na Ibici. Boris i Lilijen su snimljeni kada su sišli s luksuzne jahte i prošetali španskim ostrvom.

Lilijen je plenila pažnju u svilenom ogrtaču ispod kojeg je nosila upečatljivi jednodelni kupaći, a kosu je stilizovala u pletenice.

Par nikako nije mogao da se suzdrži od razmenjivanja nežnosti pa su snimljeni kako se ljube i grle. Inače, Lilijen i Boris su prvi put viđen upravo u u Londonu kada su išli kod zubara, kada sportista nije mogao da se obuzda i prestane da dodiruje svoju dragu u liftu.

U galeriji ispod pogledajte kako par nije odoleo strastima na plaži:

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia Boris Beker sa devojkom na plaži

Bivši teniser se pojavio u javnosti sa novom devojkom nakon što je samo mesec dana ranije bio još uvek u vezi s manekenkom Džoanom Mantero i viđeni su na teniskom terenu u Londonu. Pre toga je ljubio i modela Lejlu Pavl.

Inače, Lilijen, koja je u ranim 40-ima, ima tri diplome i govori pet jezika što je promena s obzirom da je ranije uglavnom ljubio manekenke. Navodno su se zbližili tokom podupiranja pokreta Black Live Matters koji je organizovao brojne proteste nakon ubistva Džordža Flojda.

screenshoot/instagram 

Lili se prošle godine obrušila na Lilijen jer je videla fotografiju na kojoj tokom šetnje grli njena sina Amadeusa. "Dopusti mi da ti objasnim pa da možeš shvatiti: Tokom perioda trajanja korona virusa ti si druga devojka u roku od 7 meseci koja mom sinu priprema doručak, picu i palačinke! Ne devojko, kao majka te molim da poštuješ moga sina i odeš se slikati s Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim telom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru ali bez diranja mog deteta. On ti nije dostupan. I tačka!", napisala je na Instagramu, još uvek ne zvanično, bivša supruga tenisera, pa je kasnije obrisala.

Podsetimo, Boris ima 11-godišnjeg sina Amadeusa iz braka s Lili Beker, s kojom se venčao 2009., a još uvek ne konačno, razveo 2018. godine.

Becker i ima sinove Nou (27) i Eliasa (21) s bivšom suprugom Barbarom kao i ćerku, manekenku Anu koju često možemo videti na ulicama Londona sa svojim dečkom, koju je dobio tokom kratke afere sa ruskom manekenkom Anđelom Ermakovom.

U galeriji pogledajte kako izgledaju deca bivšeg tenisera Borisa Bekera:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, screenshoot/instagram Kako izledaju deca Borisa Bekera