O TOME SAM NEKADA SANJAO: Kako nastaje njegova večita motivacija i šta se krije iza uspeha DUŠANA PETROVIĆA?

On je jedan od najpoznatijih fotografa, jutjubera, influensera… Dovoljno?

Print Screen/Dušan Petrović

Kažu da svaka devojka želi da stane ispred njegovog objektiva. Dušan Petrović je neko ko je radio sa bezbroj poznatih lica, neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama i Jutjubu, a njegove aktivnosti obožavamo da pratimo. Dušan je stekao veliku popularnost radeći ono što voli a sa svojih skoro 190.000 pratilaca na Instagramu potvrđuje činjenicu da ima veliki uticaj.

Kao i svako čije je ime i prezime prepoznatljivo javnosti, i on je sklon negativnim komentarima, ali i onim pozitivnim. Jednom prilikom, kada je gostovao u emisiji „Netkulturno“, Dušan je izjavio da je sebi na početku svoje karijere zacrtao da nikada neće pristajati na kompromise koji su u njegovom poslu vrlo česta pojava.

„Volim da pomenem da sam klinac iz Kragujevca koji se baš borio. Rekao sam sebi da ću svojim radom i kvalitetom da dođem do nečega. Želeo sam da pokažem da svako može da uspe na normalan način. Društvene mreže su mi jako pomogle u svemu tome“, rekao je tada.

Izgleda da se baš ovih dana Dušanu Petroviću ostvaruju snovi. Makar ako je suditi po njegovim poslednjim tvitovima u kojima nam je otkrio šta ga najviše motiviše i pokreće u poslu.

„Dešavaju se stvari o kojima sam nekada sanjao. Zahvalan do neba na svemu! Idemo dalje, idemo jače! Znaš šta radiš, znaš kojim putem ideš, znaš šta su ti ciljevi, ćuti i radi na svemu što si zamislio. Ne komentariši gluposti i gledaj svoja posla Dušane. Idemo!“, napisao je Dušan a potom je dodao:

„Ja kad vidim da je neko loš, motiviše me da ja budem još bolji. Kapirate koje kidanje?“, napisao je na svom Tviteru.