DALEKO JE OD NEKADAŠNJEG ZAVODNIK: Slavni glumac totalno se zapustio, ali zato niko nije mogao da ODVOJI POGLED od nje

Holivudski zavodnik Džerard Batler, uslikan je na plaži u Malibuu sa devojkom, a svi su primetili kako se slavni glumac prilično zapustio.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džerard Batler (51), koji je simpatije žena osvojio nakon uloge u filmu "P. S. Volim te", privlačio je poglede dok je na plaži uživao u društvu svoje devojke Morgan Beaun (50), s kojom ima turbulentan odnos.

Glumac i bivša manekenka snimljeni su u Malibuu, a mnogi su se zagledali u njih kada je Morgan u polustojećem položaju masirala Džerarda. Braun, koja je nakon manekenske karijere modna dizajnerka, pokazala je odličnu liniju, dok je glumac izgledao malo zapušteno.

Dobio je koju kilu više pa je uvlačio stomak dok je ulazio u vodu, a ni po vrućini se nije obrijao te je pokazao bradu koja je postala već njegov zaštitni znak.

Lensman / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Braun i Batler naizgled su savršen par kada su u javnosti, ali sedam godina su u nestabilnoj vezi i verovatno ni oni sami više ne znaju koliko su puta raskinulu i pomirili se.

Džerard i Morgan prvi put su viđeni 2014., a nakon toga su puno puta snimljeni tokom strasnih trenutaka.

Prošlih meseci uhvaćeni su nekoliko puta kako se strastveno ljube na ulicama Malibua. Zanimljivo je da je izvor blizak paru u avgustu 2020. rekao da su prekinuli.

"Džerard nije mogao do kraja da se skrasi s Morgan i da se posveti njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", ispričao je.

SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je nakon toga snimljen u Meksiku u društvu nepoznate devojke i šuškalo se da je pronašao drugu, ali čini se da nije uspeo dugo da izdrži bez Braun.

Batler, koji važi kao zakleti neženja, pre Morgan ljubio je glumicu Madalinu Geneu 2013., ali godinu kasnije priznao je kako nije uspeo da pronađ onu pravu devojku za sebe. Povezivali su ga i s pevačicom Ritom Orom.

Lastarpix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Batler je govorio kako mu je teško da bude u vezi, pogotovo zbog posla kojim se bavi i konstantne prisutnosti medija.

"Niko nije rekao da u životu moram da imam samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko devojaka u kraćim vezama", zaključio je Džerard pre nekoliko godina u jednom intervjuu.