NAJLEPŠA ŽENA SVETA KRILA VEZU S NJIM GODINU DANA: Prozivaju je da je mogla BOLJEG DA NAĐE, ali ona ne haje za komentare

Izvori bliski paru kažu da je Bela Hadid skrivala vezu sa novim dečkom Markom Kalmanom godinu dana, a da su se u javnosti pojavljivali uvek u društvu kako niko ne bi posumnjao

Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Možda su nedavno Bela Hadid i Mark Kalman obelodanili da su u vezi, ali ako je verovati izvorima bliskim paru, zapravo su već godinu dana u tajnoj romansi.

Naime, kako izvori tvrde, započeli su u vezu još u julu prošle godine, a viđali su se u Njujorku na tajnim lokacijama.

"Dobro su to skrivali", kaže jedan od očevidaca i dodaje: 

"Ako su negde otišli zajedno, prvi bi izašao on i dovezao auto, pa bi tek tada ona izašla. Ili su dolazili različitim vozilima".

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U korist tim tvrdnjama idu i fotografije koje su nastale 2. jula 2020. godine, kada su viđeni zajedno prilikom napuštanja Aimé Leon Dore kafića u donjem Menhetnu.

"Uvek su bili i sa drugim ljudima, samo da niko ne bi posumnjao. Možda se nisu zvali momak i devojka, ali su svakako bili prisni", završava izvor.

Bilo kako bilo, najlepša manekenka sveta konačno uživa u ljubavi sa Markom Kalmanom, a nedavno su snimljeni dok su razmenjivali nežnosti na plaži. Sada su ih paparaci fotografisali u strastvenom poljupcu tokom odmora u Francuskoj.

Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon godina mirenja i raskidanja sa The Weekndom, lepo je videti da je konačno srećna i u normalnoj vezi. U galeriji u nastavku teksta pogledajte više fotografija novopečenog para:

ABACA / Abaca Press / Profimedia, screenshoot/instagram Bela Hadid sa dečkom