DEJVID GETA RAZMIŠLJA DA KUPI STAN U SRBIJI: Imam mnogo srpskih prijatelja u Parizu

Dejvid Geta zaljubio se u Srbiju nakon brojnih nastupa na Exit festivalu, a sada planira da kupi i stan ovde.

Shutterstock

Dejvid Geta zapalio je Exit završne večeri festivala, a iako je nedavno doneo odluku da neće toliko nastupati, ponudu da se ponovo pojavi u Srbiji nije mogao da odoli. Srbija voli Getu, a kako stvari stoje, voli i on nas, i to toliko da razmišlja i da kupi stan u našoj zemlji.

Kako je iskreno naveo, ne poznaje mnogo našu zemlju, ali smatra da Srbija ima najbolji muzički festival.

- Ne poznajem mnogo Srbiju, iskreno, ali mislim da ima jedan od najboljih festivala. Dolazim ovde već nekoliko godina i volim Exit. Nisam imao vremena da upoznam kulturu vaše zemlje, ali se nadam da ću to uraditi nekom prilikom.

printscreen/instagram 

Iako dugo nije nastupao zbog pandemije korona virusa, ističe da se trudio da bude aktivan i produktivan.

- Hteo sam da pokušam da vreme iskoristim produktivno. Hiperaktivan sam i radio sam dve stvari - napravio sam humanitarne koncerte u Majamiju, Njujorku i Dubaiju kako bih prikupio novac za ljude koji ga nemaju tokom perioda koronavirusa i ovo je prvi put u poslednjih 20 godina da nisam toliko putovao, pa sam pravio mnogo muzike. Prva dva meseca sam se trudio da ostanem u krevetu, ali to nije baš za mene - kazao je on, pa otkrio da li je istina da ima stan u Novom Sadu.

- Nemam, ali možda ću imati! Ko zna... Ne dolazim toliko često u Srbiju, osim kada dolazim na Exit. Imam mnogo srpskih prijatelja u Parizu - najbolje obezbeđenje koje imaju tamo, svi su Srbi! To znam jer sam stalno po klubovima - zaključio je Geta za "Kurir".

Podsetimo, poslednjih godina osim o hitovima koje pravi, dosta se pričalo i o burnom ljubavnom životu, odnosno, o njegovoj vezi sa 25 godina mlađom manekenkom i glumicom Džesikom Ledon zbog koje je ostavio ženu i dvoje dece.

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ko zna, možda upravo vatrenu Džesiku vidimo sa di-džejom na novosadskoj promenadi ukoliko se odluče da zaista pazare nekretninu u našoj zemlji, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon