"NJENA PESMA JE MARKETINŠKI TRIK" Vojaž reagovao na Breskvicinu pesmu i navode da ju je VARAO

Nakon prvog intervjua Anđele Ignjatović Breskvice posle šest meseci medijske tišine, svi su čekali reakciju Vojaža.

Youtube

Od kad su se pojavili na sceni, mladi bivši par i muzički dvojac Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica, dospeli su u centar zbivanja, a njihov raskid i dalje je aktuelna tema.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija javnosti kao Breskvica, objavila je dugo očekivanu pesmu "Srećan put", (Bon Vojaž) u kojoj je, kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći uključio live na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke.

"Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni", poručio je Vojaž.

ATA Images/Antonio Ahel 

Anđela Ignjatović nakon više od šest meseci medijske tišine prvi intervju je dala za "Blic" i progovorila o raskidu i pesmi "Srećan put" sa kojom je želela da stavi tačku na priče i povezivanja sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

"Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi", odgovorila je jasno Breskvica.

ATA Images/Antonio Ahel