NAJPOZNATIJA INFLUENSERKA SE VERILA POSLE 15 GODINA VEZE: Dočekali su je UŽASNI komentari, ali usledio je moćan ODGOVOR

Influenserka Negin Mirselihi otkrila je da ju je dugogodišnji partner zaprosio kada je na Instagramu podelila fotografije romantične veridbe.

Instagram

Jedna od najpoznatijih influenserki Negin Mirselihi rekla je DA! Njen dečko Maurtis Stib s kojim je u vezi 15 godina zaprosio ju je u italijanskom gradiću Portfinu, a romantične fotografije ubrzo je podelila na Instagramu.

"Ne mogu da verujem da ću se udati za ljubav svog života. Nije stvar u parčetu papira, već u proslavi naše ljubavi. Zaljubila sam se pre 18 godina, a naša priča krenula je pre 15. I od tada sam najsrećnija devojka na svetu. Hvala ti što me voliš na ovaj način", poručila je influenserka svom vereniku i otkrila kako se prosidba dogodila 1. jula.

Instagram 

Milioni obožavatelja slavili su ljubav zajedno s jednim od najslađih parova na društvenim mrežama, ali, kako se to obično i dešava, javili su se i hejteri koji su joj pokušali da upropaste ovaj trenutak.

"Ne misliš li da je izraz nepoštovanja čekati 15 godina na prsten? Mislim, kad muškarci vole, poštuju te i žele biti s tobom, onda zaprose brzo. Ako je morao čekati 15 godina, on nije za tebe. Poštuj sebe, voli sebe", napisala joj je jedna korisnica društvene mreže, a Negin je njen komentar objavila te odgovorila na njega. 

Instagram 

"Većina vas zna zašto smo čekali 15 godina i to nije bilo zbog toga što on nije hteo. Koliko je pogrešan taj način razmišljanja da nemaš samopoštovanja jer si s nekim 15 godina, a da niste u braku. Znam da većina vas tako ne razmišlja, ali ovi komentari ne prestaju da me šokiraju", napisala je Negin.

Zatim je poručila svima da rade ono što je dobro za njih i naglasila kako njihove porodice nikada nisu vršile pritisak, a fotografije njihove veridbe pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Negin Mirselihi