"ISKRIVLJUJU MOJE TELO I SPRDAJU SE! SRAMOTNO" Brtni Spirs besna na paparace zbog OVE FOTKE

Britni Spirs imala je jasnu poruku zbog novih paparaco fotografija koje su nastale prilikom njenog odmora na Havajima.

The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je prošle nedelje dala izjavu na sudu u želji da njenom ocu ukine starateljstvo nad njom, pevačica Britni Spirs je otišla na odmor s dečkom Semom Asgarijem.

Paparaci je već danima prate svuda u stopu te su je uslikali samo par dana nakon što se pojavila na sudu, a sada je objavila video sa porukom za sve one koji žele da je fotografišu na Havajima.

„Ovde nam je prilično ludo. Međutim, paparaci znaju gde sam i stvarno mi to nije zabavno. Bilo mi je prilično teško da idem negde jer se ova lica uvek pojavljuju kako bi me fotografisala. Ali ne samo to…

Iskrivljuju moje telo i sprdaju se s fotografijom. To je sramotno.

Znam da moje telo nije savršeno, ali definitivno ne izgledam kako me prikazuju. To je bezobrazno i zlobno, pa vas ljubazno molim da se maknete“, poručila je pevačica zbog fotografija koje su nastale na balkonu hotela u kom je odsela.

The image Direct / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Britni je nedavno javno progovorila na sudu o svom životu i zatražila ukidanje starateljstva oca Džejmija nad sobom.

„Samo želim svoj život nazad. Prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopšte nema smisla… Gotova sam. Želim da tužim svoju porodicu, da budem potpuno iskrena“, rekla je između ostalog Britni pred sudom.