SEVERINA NAPOKON IMA RAZLOG ZA SLAVLJE: Prinova u porodici poznate pevačice

Severinina bliska rođaka Mia Popović postala je majka dečaka kog je dobila sa svojim partnerom Ivanom Lepušićem.

Instagram

Poslednjih dana Severina itekako ima razloga za osmeh.

Nakon traumatične pljačke stana i saznanja da joj je stan najverovatnije tipovan, pevačica je otišla na odmor sa svojim sinom Aleksandrom, a tom prilikom obradovala je pratioce snimkom koji je upravo i snimio njen sin, na kom se spuštala zip-lajnom.

"Idem prva da vam pokažem da je sve moguće", poručila je tada Severina, a sada ima još jedan razlog za sreću.

Naime, njena bliska rođaka postala je majka.Mia Popović, inače ćerka njene sestre Marijerodila je sina u zagrebačkoj bolnici. Mia je sina dobila s partnerom Ivanom Lepušićem sa kojim živi u neposrednom komšiluku svoje tetke Severine.

pritnscreen/instagram 

Pevačica je često na društvenim mrežama delila njihove zajedničke fotografije, a upravo je Mia bila jedna od najpouzdanijih osoba koja je ponekad čuvala Severninog sina. Zanimljivo je i da je upravo ona pre 30 godina odabrala ime Mia, što je otkrila povodom njenog rođendana na društvenim mrežama.

"Postoje u nama neki osećaji neprevodivi u reči. Kad se rodila, dala sam joj ime. Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati. Jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti "onom gore" što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmeh s lica i da te sreća prati gde god krenula. Voli te ponosna tetka", napisala joj je tada u čestitki.

printscreen/instagram