RAZLIKA OD 18 GODINA NIJE BILA U PRVOM PLANU: Manekenka istakla grudi, a nikome nije promaklo koliko LOŠE IZGLEDAJU

Kada se Amelija Hamlin okrenula sa strane "izvirile" su joj grudi, a mnogi su primetili da, iako je ova devojka napunila tek 20 godina, njene grudi su veoma opuštene i deluju kao da vise.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćerka nekadašnje zvezde sapunica Lise Rine, Amelija Hamlin (20) ne odvaja se od svog 18 godina starijeg dečka Skota Diska, a u dobrim odnosima je i s njegovom decom koju je dobio iz braka za Kortni Kardašijan.

Glumica i manekenka je snimljena kako ide na večeru u restoran u Malibuu sa Skotom i njegovim sinom Mejsonom (11). Disk je bio u svom prepoznatljivom ležernom izdanju, košulji i kratkim pantalonama.

Najviše pažnje je privlačila Amelija koja zna kako uvek da ostaviti utisak, ali reklo bi se da je ovog puta bio suprotan od onog što je želela.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obukla je narandžasti topić s dubokim dekolteom, čime je naglasila grudi, bele pantalone i bele papuče, dok je odevnu kombinaciju upotpunila "Botega Veneta" tašnom u boji breskve i crnim naočarima za sunce.

Kada se okrenula sa strane "izvirile" su joj grudi, a mnogi su primetili da, iako je ova devojka napunila tek 20 godina, njene grudi su veoma opuštene i deluju kao da vise.

"Šta joj je sa grudima, opustile su se nekako?", "Vise joj grudi i pljosnate su", "Lep par", "Lepa devojka, ali previše mlada za njega", glasili su komentari fanova.

IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Skot je nedavno svojoj devojci za 20. rođendan pripremio pravo iznenađenje.

On je u galeriji "ArtLife Gallery Pop-Up" u Majamiju kupio umetničko delo Helmuta Njutona "Saddle II, 1976 Paris" po ceni od 57.000 dolara, a navodno ga je platio kriptovalutom Etereumom.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Profimedia Amelija Grej Hemlin