"KOJI JE OVO NIVO GLUPOSTI?" Kim Kardašijan se pohvalila plišanim skupocenim autom, pa izazvala bes pratilaca

Kardašijanka je bila oduševljena novim izgledom svog "mezimca", te je navela da ništa slađe i mekše nije videla

Shutterstock

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan u poslednje vreme često i znenađuje svoje pratioce objavama na Instagramu.

Tako je nedavno objavila sliku sa bivim mužem Kanje Vestom i mnogi su se zapitali šta se to sa njima dešava.

Ovaj put je rešila da se pohvali svojim novim automobilom i na Insta-storiju je postavila snimak, na kojem se vidi njen automobi Lamborghini, koji je prekriven plišanim materijalom.

Kardašijanka je bila oduševljena novim izgledom svog "mezimca", te je navela da ništa slađe i mekše nije videla.

Instagram 

Naime, kako je u videu objasnila, Kim je automobil prekrila materijalom od kojeg se prave pidžame za njenu kolekciju "Skims".

Dobila je reakciju koju sigurno nije očekivala, a to je pregršt podrugljivih komentara.

Instagram 

"Ono kad od silnog novca poludiš pa ne znaš više šta ćeš", "Koliko ovo grozno izgleda", "Koji je ovo nivo gluposti", "I pored svega ona i dalje skreće pažnju na sebe na pogrešan način", samo su neki od komentara koji su usledeili.

U jednom trenutku, podigla je nogu, kako bi pokazala da na sebi ima pidžamu od identičnog materijala kojim je ceo automobil prekriven.

Instagram 

Podsetimo, Kim je nedavno u novoj epizodi rijalitija "Keeping Up With Kardashians" priznala da i dalje voli Kanjea i da se oseća kao gubitnica što je njihov brak propao.

Nedugo zatim u medijima je odjekluna vest da je Kanje u vezi sa jednom od najlepših žena na svetu Irinom Šajk,a svet su obišle njihove paparaco slike.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da je to bio veliki udarac za Kim, da se se oseća poniženo i na sve načine pokušava da povrati poljuljano samopuzdanje. Možda je plišani auto jedan od tih načina.

Više fotografija Kim Kardašijan i Kanje Vesta pogledajte u galeriji:

Shutterstock, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kim i Kanje