"SMRT TI PORUČUJE DA ĆU..." Ko je zapravo Olgica koja je UNAKAZILA mnoge žene, zatim im prodavala laži i PRETILA?

Olgica je, kako prenosi Instagram stranica "oziljci_od_brazilska_official1", pokušavala da pretnjama prisili svoje žrtve da uklone fotografije koje su postavljale.

Instagram

Olgica Markanović, vlasnica salona koja se predstavljala kao kozmetolog-edukator i koja je unakazila veliki broj žena i muškaraca u Srbiji, uhapšena je juče u trenutku kada je pokušala da pređe granicu s Hrvatskom.

Veliki broj njenih žrtava javlja se iz dana u dan, a Katarina Milanović otkrila je u jutarnjem progamu na TV Prva kako je prošla na tretmanu nakon kojeg je, kako kaže "zaradila ožiljke za čitav život".

"Ja sam žrtva. Na mom licu se nalaze opekotine trećeg stepena koje su vešto prekrivene puderom, ali koje nikada neće nažalost moći kompletno da se saniraju. Kada sam upoznala Olgicu, nisam stekla utisak da ne mogu da joj verujem. Nažalost, ubedila me je u celu priču i o zaposlenima i o Centru za koji sam posle saznala da i ne postoji. Kasnije sam saznala da nije ni registrovano da ne postoji u APR-u, nigde", rekla je ona.

Pre tri meseca na Instagramu se pojavio profil na kom su osvanule slike žena i muškaraca koji su tvrdili da su unakaženi tretmanima u salonu koji drži Markanovićeva, zbog čega su podneli krivičnu prijavu protiv nje.

Veliki broj žena odlazio je kod Olgice Markanović u njen salon na tretman plazma penom u uverenju da će im ta procedura otkloniti probleme koje imaju na koži. Međutim, umesto rešenja kući su se posle tretmana vraćale s ožiljcima koji liče na opekotine. Za ove "usluge" plaćale su od 900 do čak 2.000 evra.

"Izašla sam s ranama, unakažena i sa potpuno spaljenom kožom lica", "Moja drugarica je išla kod Olgice, tada još nije radila spaljivanje, ali svakako lice joj je u haosu posle toga i dan danas joj je puno rupa", samo su neki od komentara unakaženih žena.

Inače, Olgica je, kako prenosi Instagram stranica "oziljci_od_brazilska_official1", pokušavala da pretnjama prisili svoje žrtve da uklone fotografije koje su postavljale.

Instagram 

aaSudeći po pretnjama koje su do sada objavljene na Instagram profilu, Olgica je svojim žrtvama koje bi se ohrabrile da javno progovore o njenoj nestručnosti, slala pretnje, obično počinjući sa "Smrt ti poručuje...".

Olgicu su između ostalog reklamirale poznate ličnosti koje su koristile njene usluge. Kako su domaći mediji preneli, vlasnicu popularnog "salona iz pakla", kako su ga nazivali na društvenim mrežama, na internetu reklamirale pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija u društvu vlasnice.

One su u Olgicinom društvu hvalile masažu kojom su bile prezadovoljne, kao i stručnost same vlasnice Centra, ne spominjujući tretmane lica, već samo uslugu koja im je rađena.

Međutim, to je ipak bilo dovoljno da se mnoge devojk odluče da tretmane rade kod Olgice nimalo ne sumnjajući u njenu stručnost.

Međutim, Svetlana Ražnatović je ubrzo demantovala pomenute navode i rekla da je njoj i Anastasiji Olgica radila samo brazilsku maderoterapiju tela, masažu... Ništa više. Kao i da su masažom bile prezadovoljne, ali da stalo ne znaju.

- Ne zloupotrebljavajte me u ovoj tragediji za mnoge žene - poručila je pevačica tada u objavi na Instagramu.

Ko je Olgica Markanović?

Olgica, vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, koaje je uhapšena juče na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata, 2019. godine osvojila priznanje "Najuspešnija žena 21. veka".

Olgica Markanović  Youtube

Ona je tada dobila nagradu ispred udruženja Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i medeoterapiju iz Banjaluke, koje je, kako je navedeno, registrovano na nivou države. U okviru Centra bavilo se edukacijama iz navedene tri oblasti, sa više hiljada polaznika i uspehom kako na regionalnom, tako i na svetskom nivou. Olgica je tada, kao predsednica Centra primila nagradu, a tom prilikom je rečeno je da je njena formula za uspeh da ne treba ići, već rasti kroz život.

Osumnjičena je na svom Instagram profilu tada objavila fotografije sa nagradom u rukama uz navode da je i na privatnom i poslovnom planu mnogo napredovala i osvojila.