OSTAVIO JE SUPRUGU ZBOG 25 GODINA MLAĐE DEVOJKE: Ko je zgodna Kubanka koja je ukrala srce poznatom di-džeju?

Fotografi su ih uslikali na plaži u Majamiju dok su razmenjivali nežnosti.

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od kako je u vezi sa 25 godina mlađom izabranicom, niko ne može da prepozna slavnog di-džeja, Dejvida Getu. Par je u vezi već nekoliko godina, a zadivljujuće je da su i dalje zaljubljeni kao prvog dana.

Zapravo se čini da Dejvid ne može da skine ruke sa zgodne devojke, a par se ne libi da pokazuje nežnosti u javnosti. Paparaci su ih sada ponovo uslikali na plaži u Majamiju, gde su oboje paradirali plažom pokazujući svoja izvajana tela. 

Inače, čuveni Francuz ne skriva koliko je ludu zaljubljen u svoju mlađanu izabranicu, a i on sam pored nje izgleda kao mladić, iako gazi već šestu deceniju!

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

A verujemo da nije bilo teško zaljubiti se u prelepu Džesiku - pogledajte koliko je samo zgodna! Bujne obline, ogromne grudi, isklesani trbušnjaci, obla zadnjica - ona zaista izgleda tip-top. 

Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Geta je pre Džesike bio u 22 godine dugom braku sa Keti Lob, sa kojom ima i dvoje dece. Par se razveo 2014, a već par meseci kasnije javnost je saznala za njega i ovu atraktivnu Kubanku, za koju su mnogi spekulisali i da je razlog razvoda, ali to nikada nije potvrđeno. Keti je izašla iz razvoda bogatija za 15 miliona dolara, a na pitanja o njihovom braku, Dejvid je uglavnom bio suzdržan, komentarišući da nije bilo sve onako kako se prikazivalo, pogotovo ne da je on taj koji je varao sa Džesikom.

Zapravo su u brojnim intervjuima oboje potvrdili da su preko dve ipo godine bili prijatelji, a tek kada je Dejvidov razvod okončan, njih dvoje su nekoliko meseci kasnije uplovili u ljubavnu romansu.

Ko je Džesika Ledon?

Džesika Ledon je model i glumica koja je postala poznata široj javnosti upravo zahvaljujući vezi sa poznatim di-džejem.

O životu Džesike Ledon se ne zna mnogo, osim da je na prvom mestu manekenka, a potom i glumica, iako je do sada imala samo manje uloge. Sa Kube se preselila u Los Anđeles, a široj javnosti postala je poznata upravo zahvaljujući vezi sa Getom.

Naime, kako piše "Gala", Ledonova se kao dete preselila u Majami, a nakon završene srednje škole učestvovala je u rijaliti šou programu "Model Latina". Manekenka nije ušla u finale, ali je svejedno bila primećena i dobila je ugovor sa agencijom za modeling.

Najviše je upamćena po spotu sa Džejsonon Derulom za pesmu "Stupid love".

Jason Derulo "Stupid Love"  Youtube

Danas je na Instagramu prati preko 44 hiljada ljudi, a sa pratiocima deli često momente iz svog života ali i sa snimanja.

Kako često ističe, ponosna je jer dolazi iz male sredine, i jer je naučila da bude "prizemna", i da ceni ono što ima. Takođe, ističe da je ponosna na svoje obline danas, iako su one razlog što je morala da se odrekne svog sna i da postane full-time manekenka.

"Sećam se, kada sam počela da se bavim modelingom, mnogo puta su mi rekli NE, jer sam imala ječe kukove i zadnjicu. Oduvek su želeli da smršam više. Ali koliko god držala različite dijete, kukovi mi se ne bi pomakli ni milimetar! Očigledno je da je to struktura mog tela: moje telo je zaobljeno", rekla je zgodna Latina.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kubanka je danas fokusirana na dalji razvoj izvođačke karijere, nešto što je već u manjoj meri mogla da radi u muzičkim spotovima, a više je privlači pozorište od toga da zaigra u filmu. Ipak, kada je u film u pitanju, veoma je zanima produkcija, pa se ove godine oprobala kao  izvršni producent kratkog filma Adonai, prema sajtu IMDb.

Ona i Geta uživaju u svojoj ljubavi i putuju po svetu, a uprkos šuškanjima da ju je di-džej verio, oboje su te navode demantovali. 

Još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon