Severina već godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica sa ovih prostora, a na izgledu bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke. Iako je pre nešto manje od mesec dana napunila 49 godina, na osnovu njenog izgleda to nikada ne biste rekli.

Severina je u intervjuu za Exkluziv.hr otrkila u čemu je tajna njene vitke linije i kako joj polazi za rukom da godinama ima idealnu kilažu.

"Jako volim da jedem puno voća, ali i povrća, ustvari jedem sve. U poslednje vreme ishrana mi se bazira na dosta voća, a sada mi odgovara sve šumsko, dinje, lubenica", ispričala je ona.

Dodala je i da ima jednu naviku koje se godinama prodržava. Ona nakon buđenja uvek popije smuti od sezonskog voća i povrća. Ovaj napitak joj daje dosta snage, ali i ne oseća glad.

"Šargarepa, cvekla, maline, jagode, borovnice, kupine, pomešano ponekad s bademovim mlekom. Ponekad ubacim malo banane za gustinu, ali zna da bude dobro i bez banane", otkrila je Severina i priznala da i te kako voli da jede.

"Jako volim da jedem i mogu puno da pojedem", iskrena je pevačica.

Dodala je i da nije tip koji će sate provoditi u teretani i da to nije vid aktivnosti koji preferira.

"U poslednje vreme nisam baš u teretani, telo ponekad mora i da se odmori. Nisam tip koji ide svaki dan u teretanu. Imam dobro telo pa mi je dovoljno čak i jednom nedeljno, ali ako se spremam za turneju onda idem tri, četiri puta", rekla je i dodala da trčanje za sinom Aleksandrom smatra najboljim treningom.