Jedan od naših najuspešnijih i najtalentovanijih fotografa je svakako Miloš Nadaždin - čovek čije su fotografije mala umetnička dela i za kog smo svi bar jednom poželeli da nas ovekoveči aparatom.

Miloš je dosegao je i svetsku slavu, jer upravo on je zadužen za stvaranje moćne i sofisticirane fotografije koja je deo reklamne kampanje za luksuzni muški parfem $kull poznatog dizajnera Filipa Plejna.

Ova fotografija našla se i na stranicama aprilskog izdanja magazina Desnudo, a njom se pohvalio i sam Filip Plejn na svom Instagram profilu.

Milošev najveći adut je što je estetika njegovih radova toliko genijalna, da je jasno da je reč o umetnosti, a s druge strane je komercijalna i prilagođena modnoj industriji i mas medijima.

Nije ni čudo što je upravo on najčešće iza objektiva prilikom "rađanja" brojnih naslovnica domaćih modnih i lifestyle časopisa.

Ovaj Beograđanin se fotografijom bavi još od srednje škole, a profesionalno joj je posvećen od 2004. godine.

Iza sebe ima niz samostalnih izložbi, a gotovo da nema domaće zvezde i modeli sa kojom nije sarađivao - iza njegovog objektiva stajali su Nataša Ninković,Aleksandra Kovač, Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Jelena Tomašević, Marija Kilabarda, Antonina Kovačević , Marija Žeželj i još stotine javnih ličnosti i slavnih manekenki.