Inače, mlada Jovana je nakon završenih studija u Londonu nedavno osnovala onlajn platformu za prodaju ženske garderobe, a kreirala je i sopstveni brend koji se očigledno mnogo dopao popularnom glumcu.

A u vreme korona virusa, Jovana se dosetila da napravi nešto simpatično što će najbolje prikazati trenutnu situaciju sa pandemijom u svetu. Tako je došla na ideju o izradi dukserica sa specifičnim natpisom "Tested for Antybodies", odnosno "Testiran na antitela". Znajući da su se u prošloj godini najviše nosile dukserice, nije nimalo čudno što je trenutno baš ovaj komada najtreženiji i u njenoj kolekciji.

Proslavljeni glumac Amori je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa terase, a na sebi ima dukesricu brenda "SHIVA" iza kog stoji Jovana Forcan. Glumac je sve oduševio svojim stilom, a pratioci su pohvalili i Jovanin brend.

 "Odlična dukserica", "Amori, imaš odličan stil", "Predobra fotografija, stajling je pun pogodak", "Rajski prizor za ženske oči", neki su od komentara ispod fotografije glumca. 

Jovanin cilj je bio da našim devojkama približi trendove sa ulica Los Anđelesa, po krajnje pristupačnim cenama. Počela je sa kreacijama uskih haljina, topova i biciklističkih helanki, a sada je krenula u priču sa duksevima.

Jovana je pri osnivanju brenda, srećom, naišla na punu podršku ljudi iz sveta šoubiznisa. A to koliko je brend priznat i popularan govori činjenica da ga vole i naše domaće zvezde, a samo neke od njih su Anastasija Ražnatović i Marija Karan