Ceo svet pomno prati sve reakcije kraljevske porodice, a pogotovo sada, kako su svi u iščekivanju intervjua, u kom će Megan Markl i Hari otkriti istinu Opri Vinfri i celom svetu, a koji će u Velikoj Britaniji biti prikazan u ponedeljak.

Ipak, iako mnogi smatraju da će Megan i Hari ispisati istoriju, predstavnici kraljevske porodice nisu tog mišljenja. Naime, oni smatraju da je ovo sve samo usputni šou i da će se izgubiti u magli jer narod Britanije ima preče stvari o kojima treba da misli. Naveli su povratak đaka u škole, vakcinaciju i zdravlje princa Filipa jer je nedavno imao operaciju.

Intervju će biti emitovan u ponedeljak u Velikoj Britaniji, a tog dana će se đaci vratiti u škole, a princ Filip izaći iz bolnice, pa kažu da će intervju pasti u drugi plan.

Britanski mediji pišu da dvor veruje da će se Megan i Hari vremenom truditi da pridobiju pažnju javnosti u Britaniji, onakvu kakvu su imali pre odlaska. Izvor je atmosferu na dvoru uoči intervjua opisao kao "mirnu" i preovlađuje osećaj da će sve ovo proći.

"Izgubiće se u izmaglici vremena. Istorija nas uči da pobeđuje samo onaj ko intervjuiše", kažu zaposleni na dvoru.

megan i hari
Youtube 

Sa dvora poručuju i da britanska porodica nema uvid u intervju osim onoga što je već prikazano i da dominira stav da je najbolje ne reagovati i ne igrati njihovu igru.

Jasno je da ovim žele da se utiče na britansku javnost porukom da intervju nije važan, baš zato jer je veoma bitan. Postavlja se pitanje da li zaista neće zanimati Britance? Malo verovatno.

Megan i Hari su u intervjuu pričali o svemu onome što je prethodilo odlasku, popularno nazvanom Megzit.