Glumica Eva Longorija otkrila je da je u rodbinskoj vezi sa svojom koleginicom Meril Strip, iako su obe poznate u svetu glume, nisu znale da su i u 'krvnom srodstvu'. Eva je otkrila: „Meril i ja smo rođake. Obe smo uradile DNK test u emisiji dr Gejtsa i otkrile da imamo zajedničkog rođaka", rekla je za Extru. Eva je svoje korene saznala u dokumentarnoj seriji Henrija Luisa Gejtsa mlađeg.

Eva Longorija uradila DNK test i saznala da joj je oskarovka rođaka
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

„Godinama nakon emisije videla sam Meril na jednom događaju i prijatelj mi je rekao da odem do nje i kažem joj da smo u srodstvu. Rekla sam mu da neću, a onda sam čula: 'Rođako!' Okrenula sam se i to je bila Meril', priseća se Eva. Sarađivala je sa svojim rođakom i jednom je ispričala kako im je bilo.

„Bilo je zaista zabavno i jedna drugu smo zvale 'rođaka'. Pričala je priču i svi su bili zbunjeni jer sam ja Latinoamerikanka, a ona Meril Strip“, zaključila je Longorija.

profimedia-0186081221.jpg
MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

Eva je 2016. rekla "da" Hozeu Pepeu Bastonu, sa kojim je dobila sina Santjaga (6). Ovo joj je treći brak. Prvi put se udala za Tajlera Kristofera 2002. godine, ali je brak trajao dve godine. Zatim je 2007. prošetala do oltara sa Tonijem Parkerom, koji joj je slomio srce. Toni je prevario Evu sa Erin Beri, suprugom svog bivšeg saigrača Brenta Berija. Nakon što je saznala za preljubu, razveli su se 2011. godine.

Eva Longorija uradila DNK test i saznala da joj je oskarovka rođaka
prinstscreen/youtube 

Da joj je bio neveran saznala je preko SMS poruka koje je pronašla u njegovom mobilnom telefonu. Dopisivao se sa Erin, koja je već bila na ivici da se razvede od Brenta u vreme kada je imala aferu sa mužem Eve Longorije.

Izvor: Wanted Vanja Pajović