Holivud bi mogao dobiti novi par, jer se čini da slavna glumica Meril Strip, koja se nedavno razvela od supruga Dona Gamera nakon više decenija braka, možda ima novu ljubav. Vest o njenom razvodu od dugogodišnjeg partnera, koji se dešavao u tajnosti šest godina, iznenadila je javnost, a sada se šuška da ikona svetskog filma više nije sama. Pitanje je - glasine ili istina?

Meril Strip
Devone Byrd, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Već neko vreme kruže glasine, a nakon Zlatnog globusa, gde su oboje bili nominovani za uloge u seriji "Only Murders in the Building" i sedeli za istim stolom, glasine su postale intenzivnije - da li su Meril Strip i Martin Šort u vezi?

Ovaj neočekivan spoj postao je predmet rasprava, a scenarista Hulu sitkoma "Only Murders in the Building", Lui Virtel, objavio je na X-u: "Da li su Meril Strip i Martin Šort u vezi... jer ako jeste... to je kao da su Džin Vajlder i Gilda Radner pomnoženi sa Mel Bruksom i En Bankroft".

PR Martina Šorta izjavio je za The Messenger: "Oni su samo jako dobri prijatelji, ništa više", prenosi Blic Žena.

Meril Strip je sa Donom Gamerom u braku dobila četvoro dece, a sa kolegom Džonom Kazelom, koji je preminuo od raka pre nekoliko godina, doživela je veliku ljubav. Martin Šort bio je u braku sa Nensi Dolman od 1980. do 2010. godine i ima troje dece.

Meril Strip
Celebrity Monitor, PacificCoastN / Pacific coast news / Profimedia 

Uprkos tome što je Martin Šort poznati komičar, nedavno je bio meta kritika koje tvrde da više nije dovoljno dobar u svom poslu. Ipak, mnogi ga brane na društvenim mrežama, deleći isečke iz njegovih nastupa na Saturday Night Live, epizodne uloge u serijama poput "Curb Your Enthusiasm", "Arrested Development" i "Modern Family", kao i njegove intervjue.

Bonus video

Selena Gomez pala na dodeli SAG nagrada YouTube/seleener

Izvor: Blic žena/ Wanted A.N.