U izjavi koju su dali za "Page Six", ističu da su već šest godina živeli odvojeno. Odlučili su da i dalje brinu jedno o drugom, ali su zaključili da je vreme da nastave svoje živote svako za sebe.

Merili Strip Don koji su se venčali 1978. godine i u braku dobili četvoro dece poslednji put su viđeni zajedno na dodeli Oskara 2018. godine.

Meril Strip i Don Gamer
Celebrity Monitor, PacificCoastN / Pacific coast news / Profimedia 

Bivši par se upoznao posle smrti dugogodišnjeg partnera Meril Strip, glumica Džona Kazela koji je preminuo od raka pluća.

Oskarovka je krajem sedamdesetih za "People" izjavila da će je Džonova smrt pratiti do kraja života.

U intervjuu za Vogue 2002. godine Meril je opisala brak sa Donom kao zajedničku borbu za porodicu i život u dvoje.

"Ne postoji upustvo kako da napravite porodicu i da sve ispadne fantastično. Sve u braku su pregovori i dogovori. Ja imam holistički pristup svemu. Imam dve velike ljubavi - posao i Dona",rekla je Oskarovka.

Meril Strip i Don Gamer
Devone Byrd, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Rastala se od Dona, ali nije pominjala da više ne žive zajedno

Meril Strip pre četiri godine, kada se uveliko rastala sa Donom Gamerom u razgovoru sa novinarom Sydney Morning Herald rekla je da porodica - timski rad.

"Moj suprug Don on je uključen u svaki aspekt. Malo je bio opušteniji u odgajanju dece, ja sam više bila mama tigar. Nikada nije imao problem da vodi računa o deci dok sam ja radila", rekla je Strip.

meril strip
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!