Pre samo nekoliko dana, svet je iznenadila vest o smrti glumca Tajlera Kristofera kojeg su mnogi zavoleli kroz popularne serije "General Hospital" i "Days of Our Lives". Glumac je preminuo u 50. godini, nakon srčanog udara, a vesti je potvrdio njegov PR Či Mui Lo.

Tajler Kristofer iza sebe je ostavio sina Grejsuna i ćerku Bohimi, a imao je dva braka. Pre dve godine se razveo od reporterke Brijen Pedigo, a malo je poznato da je njegova prva supruga bila slavna glumica Eva Longorija, s kojom se razišao u vreme kad je počela da se emituje njena serija "Očajne domaćice", koja joj je donela svetsku slavu. 

Nažalost, velika ljubav neslavno se završila, a kako je sama Longorija pričala, nije se proslavila kao supruga.

"Izlazili smo, onda smo ostali prijatelji i opet izlazili", rekao je jednom prilikom. Podsetimo, on i Eva Longorija venčali su se 20002. u Las Vegasu, na venčanju su bili Sara Mišel i Fredi Princ mlađi.

"Biti u braku je teže nego što smo mislili. Oboje imamo svoje navike kojih nismo želeli da se odreknemo", rekla je Eva Longorija. Tvrdoglavost im je stvarala probleme.

Raskinuli su u januaru 2004. Godinama nisu pričali o tome, a onda je ona 2008. rekla: "Bio divan čovek, ali ja sam bila jako mlada. Nisam znala ko sam i još sam se borilla kao glumica. Bila sam užasna supruga".

Pamti se i da je 2022. za People izjavila: "Mislim da ljubomora oduzima toliko energije. Sećam se da sam bila tako ljubomorna i kao da ti se želudac preokrene. To je najgori osećaj. Zašto bi iko želeo da se tako oseća?!"

Ipak, Eva i njen bivši suprug vremenom su postali dobri prijatelji iako njihova ljubavna priča nije uspela. Pamti se da je glumica čak želela da mu plati rehabilitaciju.

"Ona bi Tajleru pružila svu pomoć koja mu je potrebna, uključujući plaćanje rehabilitacije", rekao je izvor za Radar online svojevremeno. 

Zato nije iznenađenje što su mnogi čekali reakciju Longorije nakon smrti njenog bivšeg, ali iste nije bilo. Umesto bilo kakve posvete ili pomena svog pokojnog prvog supruga, glumica je podelila uspeh koji je ostvarila u magazinu 'TIME', zbog čega je naišla na kritike fanova.

"Hvala TIME-u što me uključio među ostale latino vođe i vizionare. Konstantno sam inspirisana i motivisana za nastavak rada", napisala je.

Dok su joj neki čestitali. drugima je bilo čudno što Tajlera nije pomenula.

"A Tajler, ništa, a?", "Bila si užasna supruga, i ostala si užasno biće", "Valjda je zaslužio jedan stori makar", "Nisu ga ni čestito sahranili... makar si mogla da kažeš zbogom", samo je delić negativnih komentara koji su se mogli pročitati. 

Glumica se povodom svega nije oglašavala, te ostaje da vidimo da li će kritike pratilaca uticati da se oglasi povodom smrti bivšeg supruga, ili će do kraja ostati nema.

Možda će vas zanimati da pročitate: PROZIVALI SU JE JER SE UGOJILA 20 KG A SAD SE POJAVILA U IZDANJU ŽIVOTA: Sve providno, pršti od glamura, a telo izvajano

Bonus video:

Trening Eve Longorije Instagram/evalongoria