Glumica Vanesa Hadžins rodila je svoje prvo dete koje je dobila sa MLB zvezdom Koulom Takerom, prenosi Dejli mejl. Glumica je juče nosila novorođenče dok je izlazila iz bolnice u Santa Monici, a trenutak su uhvatili fotografi. Muž ju je vozio u kolicima, a Hadžens je izgleda dobro raspoložena i srećna.

Vanesa Hadžins.png
Instagram 

Vanesa Hadžins se porodila
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Taker danas slavi 28. rođendan, ali izgleda da je poklon stigao malo ranije. Kako saznajemo, glumica je otkrila trudnoću na ovogodišnjoj dodeli Oskara, kada je pokazala trudnički stomak u elegantnoj crnoj haljini.

Vanesa Hadžens trudna
Chelsea Lauren/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako je Hadžensova potvrdila glasine nakon meseci spekulacija da je trudna.

Jednom prilikom, glumica je otkrila da će svojoj deci pokazati sve projekte na kojima je radila. "Pokazaću svojoj deci sve svoje projekte. Zato sam izabrala takve stvari u svojoj karijeri. Htela sam da budem sigurna da će, kada budem imala decu, biti nešto što mogu da gledaju u bilo kom uzrastu",rekla je ona.

Podsetimo, Hadžens i Taker su se upoznali na Zoom meditaciji tokom pandemije i započeli romansu 2021. Dve godine kasnije par se verio i pre nekoliko dana dočekao svoju prinovu, čiji pol još nije poznat.

„On mi daje najveću podršku i puno razumevanja“, rekla je glumica o bejzbol igraču u intervjuu.

Izvor: Jutarnji.hr/ Wanted A.N.